FC Slovan Liberec | U18 - Příprava: FC Slovan Liberec vs. FK Dukla Praha 0:1 (0:1)
Menu Další Zavřít Zavřít
22.07.2018

U18 - Příprava: FC Slovan Liberec vs. FK Dukla Praha 0:1 (0:1)

Helena Bláhová
Středa 18.7.2018 Stadion MS - hlavní

Před odjezdem na soustředění U19 + U18 sehrála obě mužstva přípravná utkání s Duklou Praha. Hráči byli rozděleni do dvou mužstev.

Sestava: Čamrda - Mečíř, Venc, Pokorný (50´ Šorsák), Krpata - Černický (50´ Lochman), Provazník - Špinka, Žižka, Halgaš (46´ Jelínek) - Müller

První nezakončenou příležitost měl Halgaš, a tak trest přišel z následujícího protiútoku. Hosté zahrávali po našem faulu standardní situaci a ve 4. minutě se ujali vedení po hlavičce nekrytého protihráče a chybě našeho brankáře, který neudržel tuto střelu. Utkání se hrálo v dobrém tempu se šancemi na obou stranách, ale brankáři svými zákroky několikrát podrželi obě svá mužstva.

Od 70. minuty tempo opadalo a obě mužstva hrála hodně nepřesně.

Trenér Zachariáš: "Udělali jsme hned od začátku několik chyb, nedůsledné bránění hráče a chyba brankáře, což nás stálo výsledek. Poté se naše hra trochu zlepšila, měli jsme nějaké náznaky šancí, ale finální část byla dnes nepřesná.

Měli jsme i štěstí, kdy po našich standardních situacích šel soupeř několikrát do přečíslení, ale gólman nás podržel a odčinil tak svými zákroky chybu v úvodu.

Škoda, že v závěru neproměnil svůj osamocený pokus Lochman. Zápasu by spíš slušela remíza, ale náš záměr utkání splnilo z hlediska vytížení hráčů."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
11TEAMSPORTS Niosport
Mediální partneři
eFotbal Liberecká drbna