FC Slovan Liberec | Příprava začala. Slovan trénoval v tělocvičně
Menu Další Zavřít Zavřít
03.01.2013

Příprava začala. Slovan trénoval v tělocvičně

Lukáš Váňa
Příprava libereckých fotbalistů začala. Dnes hráči absolvovali dopolední trénink v tělocvičně. Odpoledne pak Jan Nezmar, Jaroslav Šilhavý a Radoslav Kováč zamířili na tiskovou konferenci.

Trenér Jaroslav Šilhavý měl na dnešním tréninku k dispozici 22 hráčů a 5 brankářů. V sobotu se do přípravy zapojí ještě Dzon Delarge, který přiletí z dovolené až zítra odpoledne.

Krom již zmíněných hráčů na testování (podrobnosti najdete zde), trénuje s ligovým týmem i bývalý jablonecký a sparťanský hráč Luboš Hušek, který je momentálně bez angažmá. Hlavní pozornost médií při dnešním tréninku byla ale upřena na Radoslava Kováče. Bývalý reprezentant dostal po skončení tréninku dres s číslem 15 a od společnosti Nike dostal kopačky, na kterých jsou napsaná jména Radkových synů.

Do přípravy nezasáhl Miloš Bosančić. O toho projevil zájem jihokorejský Gyeongnam F.C. a Miloš tam o víkendu odletí na zdravotní testy. Chybí i trojice ukrajinských hráčů. Jejich domovský klub projevil zájem o návrat Liulky. Jednání o osudu trojice ukrajinských hráčů proběhnou v nejbližších dnech.

Zítra čekají hráče nepříliš populární fyzické testy. V sobotu pak absolvují halový turnaj Fotbal Indoor Cup 2013, který proběhne v aréně. Ve 13 hodin nastoupí naši hráči proti Teplicím, ve 14 hodin bude jejich soupeřem Žižkov a v 15.30 bude naprogramu první derby letošního roku. Ve 14.35 se naši hráči budou podepisovat fanouškům.

V liberecké aréně si budete moci koupit i zboží z fanshopu Slovanu. Za zvýhodnětou cenu zde najdete "mistrovský" sortiment. Nástěnný kalendář bude prodáván pouze za 59 Kč a "nezmarovské" triko bude za 250 Kč.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Inago 11TEAMSPORTS
Mediální partneři
Beat radio Radio Blaník Liberec