FC Slovan Liberec | Fotbalistům začne dovolená, vedení klubu má ale napilno
Menu Další Zavřít Zavřít
04.12.2014

Fotbalistům začne dovolená, vedení klubu má ale napilno

Lukáš Váňa
FC Slovan Liberec má za sebou nevydařený podzim. Hráči ligového týmu mají čtyři týdny na to, aby si vyčistili hlavu, a odpočatí a plní elánu zahájili přípravu na nejdůležitější jaro v historii klubu.

Hráči tento týden ještě trénovali. V pondělí měli trénink na trávníku, od úterý ale tradičně, jako pokaždé na konci podzimní sezóny, trénují na bruslích. Poslední hokejový zápas sehrají v pátek proti Jablonci. Pak jim začne dovolená.

Naopak napilno má vedení klubu. Úkolem číslo jedna je nový realizační tým, který povede ligový kádr v jarní části Synot ligy. Jan Nezmar přislíbil na začátek příštího týdne pro náš web rozsáhlý rozhovor, kde bychom se mohli dozvědět i něco o případném doplnění kádru. Marketingové oddělení je zase v kontaktu s partnery kvůli prodlužování smluv i předávání reklamních plnění. Dovolená už začala naší juniorce, která se "rozprchla" v úterý.

Fanshop zase chystá prodlouženou otevírací dobu, aby se před Vánocemi dostalo na každého fanouška, který chce udělat radost sortimentem s logem Slovanu. O otevírací době Fanshopu vás budeme informovat v samostatném článku.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Speditrans CEWE
Mediální partneři
rtm plus Hattrick