FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Zlín - FCSL 0:0
Menu Další Zavřít Zavřít

12.kolo, sobota 28.10.2006
FC Zlín FC Zlín
0:0
(0:0)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Zlín: A. Kořínek - J. Jelínek (75. Zapletal), I. Zbožínek, R. Ditrich, V. Vidlička - D. Šmahaj (82. Bielik), J. Švach, V. Vrtělka, B. Červenka - J. Kraus, L. Opiela
FC Slovan Liberec: M. Čech - P. Šinglár, T. Zápotočný, P. Košťál, T. Janů (17. Matula) - P. Papoušek (86. Hochmeister), J. Bílek, I. Hodúr (46. Frejlach), J. Blažek - J. Holenda, Z. Pospěch
ŽK: Švach - Blažek, Frejlach, Matula. Rozhodčí: Jára - Kordula, Zlámal, Paták.
Diváci: 2018

Reportáž

Úvod zápasu byl velmi opatrný. Domácí měli příliš velký respekt a naši hráči patrně čekali, co domácí předvedou. První náznak šance předvedli naši hráči ve 12. minutě. Papouškův centr přiklepl Holenda na Pospěcha. Ten vystřihl nůžky, branku překvapeného Kořínka ale těsně minul. V 19. minutě zahrozil Holenda, který se po přihrávce Pospěcha vřítil do vápna. Jeho ránu ale Kořínek vyrazil a vracející se obránce balon ukopl na roh. O minutu později zkoušel své střelecké štěstí Papoušek, brankář Kořínek byl ale připraven. Ve 23. minutě poprvé zahrozili domácí, Krausův pokus ale Čech vyrazil na roh. Domácí postupně přebrali aktivitu a začali být nebezpečnější. Asi největší šanci těchto minut měl Švach, kterému dopřála naše obrana dost prostoru i pro opakovanou hlavičku. Naštěstí šla ale vedle. Největší šanci první půle měl ale Pospěch. Holenda mu přistrčil balon do vyložené šance. Pospěch sám před brankářem ale střílel z první a branku minul.

Druhou půli zahájil dělovkou ze 25 metrů Pospěch. Jeho rána se ale pouze opřela o tyč. Naši byli ve druhé půli aktivnější, ale skórovat mohli i domácí. Šmahaj šel v 53. minutě sám na Čecha, ten jej ale vychytal.

V 56. minutě šel sám na brakáře Pospěch. Kořínek se ale vyznamenal, chytil i dorážku Blažka. Ještě větší šance přišla v 64. minutě. Pospěch šel do souboje s brankářem Kořínkem, tomu balon vypadl a dostal se k němu Blažek, odkrytou branku ale netrefil.

V 71. minutě se našemu týmu konečně podařilo Kořínka překonat, na brankové čáře ale Holendovu střelu vykopl vracející se Vidlička. To byla naše největší příležitost.

V závěrečných minutách se hrál hodně otevřený fotbal. Oba týmy chtěly rozhodnout ve svůj prospěch, ani jedna z nadějných situací ale brankou neskončila. Dělba bodů je asi spravedlivým vyjádřením dění na hřišti.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
AAA Auto Avej Vending
Mediální partneři
Náš region Hattrick