FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Most - FCSL 0:0
Menu Další Zavřít Zavřít

22.kolo, neděle 15.4.2007
FK Baník Most FK Baník Most
0:0
(0:0)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FK Baník Most: M. Vaniak - J. Procházka, J. Krejčí, M. Suchý - O. Prášil (87. Tribula), J. Škoda, M. Vozábal, M. Zbončák - A. Mendy, A. Brzezina (80. Pešír), M. Gašparík (71. Štípek)
FC Slovan Liberec: Z. Hauzr - P. Šinglár, M. Brezinský, P. Košťál, T. Janů - J. Dohnálek (46. Hodúr), J. Bílek, P. Papoušek (80. Parks), D. Pudil - J. Blažek, J. Nezmar
ŽK: Mendy - Brezinský, Blažek. Rozhodčí: Kovařík - Kordula, Kubáň, Možíš.
Diváci: 5318

Reportáž

V naší základní sestavě se neobjevil Ivan Hodúr, který začal překvapivě na lavičce náhradníků. Ve středu zálohy tak nastoupil vedle Bílka Papoušek, z pravé strany hrál Dohnálek. Oproti minulým zápasům se do sestavy nedostal ani Jan Polák, kterého nahradil Miloš Brezinský.

První půle nenabídla příliš záživný fotbal. Hráči obou týmů si s balonem nerozuměli a přihrávky končily daleko od adresátů. První náznak šance přinesla 6. minuta kdy si za naší obranu zaběhl Mendy, jeho centr ale letěl k tribuně za brankou. Střelu na branku přinesla až 20. minuta. Jejím autorem byl Papoušek, Vaniak byl ale u tyče včas.

O minutu později doumentoval svůj zmar Mendy, který se prokličkoval do vápna, kde ale uklouzl. Ve 26. minutě střílel z úhlu Blažek, Vaniak si ale s jeho pokusem poradil. Ve 27. minutě jsme měli největší šanci první půle, Pudil centroval do vápna kde na zadní tyč nabíhal Nezmar. Těsně před ním ale skluzem odvrátil domácí obránce na roh.

Největší šanci první půle měl domácí Brzezina. Do jeho střely skočil v poslední chvíli Košťál, balon se ale snášel na malé vápno, kde jej odkopl do bezpečí Janů. V závěru půle byli domácí lepším týmem, do šance se ž ale nedostali.

Druhá půle byla výrazně fotbalovější. Šancí ale dál bylo jako pověstného šafránu. Většina střeleckých pokusů mířila mimo brankovou konstrukci. V 67. minutě se k odraženému balonu dostal Mendy, z malého vápna ale dobře postaveného Hauzra prostřelit nedokázal. O minutu později své brankářské kvality předvedl Vaniak. Janů skvělou přihrávkou uvolnil Nezmara, ten byl před Vaniakem sám, domácí brankář ale našeho kanonýra vychytal.

V 77. minutě mohl skórovat domácí Suchý, Hauzr byl ale na místě a náš tým zachránil od pohromy. Oba týmy se snažily něco vymyslet, většinou ale veškerou snahu zazdila finální přihrávka. V závěru zápasu ještě ve vápně domácích kličkoval Parks, obešel dva obránce, ten třetí mu ale zabránil ve střele. Utkání tak skončilo remízou 0:0.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pneu Hnídek Železářství Letná
Mediální partneři
rtm plus Rengl