FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Sparta - FCSL 1:1
Menu Další Zavřít Zavřít

28.kolo, pondělí 14.5.2007
AC Sparta Praha AC Sparta Praha
1:1
(1:1)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
AC Sparta Praha: J. Blažek - Z. Pospěch, T. Řepka, Š. Kučera, R. Zabavník - D. Kolář (69. Kisel), L. Hušek, P. Horváth (86. Rezek), M. Matušovič - M. Kulič, L. Došek
FC Slovan Liberec: Z. Hauzr - M. Matula, M. Brezinský, P. Košťál, T. Janů - P. Šinglár (20. Parksú, P. Papoušek, J. Bílek, I. Hodúr (43. Vlasko), D. Pudil - J. Nezmar (88. Jonáš)
Branky: 18. Matušovič - 4. Nezmar ŽK: Pudil, Hodúr, Vlasko.
Diváci: 18557

Reportáž

Úvod našem týmu vyšel parádně. Už ve druhé minutě naběhl mezi zkoprnělé obránce domácích Papoušek, jeho střela skluzem ale skončila mimo tyče. Ve 4. minutě se ale hráči Slovanu radovali z vedení. Papoušek kopal rohový kop a nikým neatakovaný Nezmar hlavou vymetl šibenici Blažkovy branky - 0:1. V 9. minutě měl náš kanonýr další šanci, po Košťálově hlavičce se ocitl sám před Blažkem, branku ale střelou z voleje přestřelil.

Pak nás postihl první nepříjemný moment. V 11. minutě se zranil Šinglár, nechal se ošetřit a zkusil pokračovat ve hře, hned ale signalizoval, že to nepůjde. Než jsme stačili vystřídat tak Sparta vyrovnala. V 18. minutě se dostal přetažený míč až do míst, kdy by normálně operoval Šinglár, a osamocený Matušovič nezaváhal - 1:1.

Sparta měla po vyrovnání víc ze hry. Ve 24. minutě střílel na Hauzra Kulič, náš brankář byl ale na jeho pohotovou ránu připraven. O čtyři minuty později kopal přímý kop Horváth, balon zatočil na branku ale Hauzr byl opět ve střehu. O minutu později už naše obrana jen sledovala jak Došek i Kolář nedosáhli na centr. Ve 32. minutě měla Sparta velkou šanci. Kuliče ale skvěle vyhcytal Hauzr a dorážku Koláře nepustila do sítě naše obrana.

Ve 43. minutě přišel náš tým navíc o zraněného Hodúra, místo něj naskočil teprve 17-ti letý Ján Vlasko. Poločas skončil 0:0.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
KEEN FotbalPark Liberec
Mediální partneři
Náš region Český rozhlas Liberec