FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Výběr Frýdlantska - FCSL 1:16
Menu Další Zavřít Zavřít
05.10.2017

Slovan si zpestřil přípravu, změřil síly s výběrem Frýdlantska

Redakce
Frýdlant - Reprezentační přestávka? To ve čtvrtek odpoledne neplatilo. Slovan totiž v exhibičním utkání změřil síly s výběrem Frýdlantska složeného z hráčů Frýdlantu a dalších týmů z okolí. Oba týmy se vypořádaly s nepříjemným počasím a rozdávaly přítomným fanouškům radost.
Frýdlant, čtvrtek 5.10.2017, 15:30
Výběr Frýdlantska Výběr Frýdlantska
1:16
(1:10)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
Výběr Frýdlantska: Veselý - Suk, M. Mazánek, Hübst, Jelínek - Michal Zeman, T. Mazánek, Coufal, Havlíček - Pikous, Kozák.
Střídali: Tauš, Riedl, Bartoš, Černý, Barac, Havlíček, Sochor, Nosek.
FC Slovan Liberec: Hladký (46. Kúdela) - Mikula, Karafiát, Kúdela, Kerbr - Folprecht, Vácha, Bosančič, Hybš - Bartl, Voltr.
Střídali: Potočný, Ševčík, Breite, Blažek, Pavlata, Š. Kolář.
Branky: 20. Coufal - 3., 17 a 42. Voltr, 15. a 39. Bartl, 45. a 83. Folprecht, 50. a 64. Pavlata, 11. Kerbr, 27. Mikula, 29. Hybš, 38. Bosančič, 55. Ševčík, 65. Breite, 77. Kolář. Rozhodčí: Soukup - Lopuszynski, Šnýdl.

Reportáž

Jako by snad podobné exhibiční zápasy přitahovaly špatné počasí. Stejně jako během utkání v Bogatynie si museli hráči obou celků poradit s velmi nepříjemnými podmínkami a mokrým terénem. Na nadšení aktérů utkání či fanoušků to však takřka vůbec neubíralo.

Už v prvním poločase bylo znát, že oba čtvrteční soupeře dělila velká propast. Slovan ukázal svou kvalitu a během úvodních 45 minut postupně nasázel hned 10 branek! Ani domácí výběr Frýdlantska se však nezalekl a nakonec se dočkal čestného úspěchu, když alespoň jednou překonal brankáře Hladkého.

Možná i proto zvolil do druhé půle trenér Trpišovský překvapivou taktiku a do branky poslal gólmanského debutanta Ondřeje Kúdelu. Evidentně však věděl, co dělá. Frýdlantsko se během druhé pětačtyřicetiminutovky dostalo hned do několika velmi zajímavých příležitostí, Kúdela však všechny zneškodnil a ukázal, že v případě nouze mají trenéři na koho ukázat.

Zatímco zkušený stoper v brance udržel nulu, vepředu Slovan nelenil a přidal dalších šest branek. V libereckém dresu se předvedlo také několik mladíků, překvapením byl pro změnu start zkušeného trenéra brankářů Štěpána Koláře. Ani on se na trávníku neztratil.

Utkání sice skončilo vysokým vítězstvím Slovanu 16:1, obě strany však především předvedli pro přítomné diváky velmi zajímavou podívanou. Příjemný podvečer v ne už tak příjemném počasí zakončila autogramiáda týmu, která program uzavřela. Náš tým si tak zpestřil reprezentační přestávku a zároveň potěšil své fanoušky z Frýdlantu a okolí.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Avled Avej Vending
Mediální partneři
Liberecká drbna Rengl