FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Karviná - FCSL 6:1
Menu Další Zavřít Zavřít
23.04.2018

Juniorka nezvládla souboj s Karvinou, odváží si prohru 1:6

Redakce
Karviná - Zápas s Karvinou naší juniorce vůbec nevyšel. Soupeř se už v závěru první desetiminutovky dostal do vedení a po třech zásazích během čtyř minut v úvodu druhé půle nakonec deklasoval Slovan vysoko 6:1.
O tit., pondělí 23.4.2018, 11:00
MFK Karviná MFK Karviná
6:1
(2:0)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
MFK Karviná: Ciupa – Egri (79. Mader), Galuška, Lingr, Moskál (C), Putyera, Ramirez, Řapek, Štěrba (46. Coma), Šilek, Weber (46. Sas).
FC Slovan Liberec: Konečný – Köstl, Heppner, Knejzík, Baláž, Doležal (57. Petr), Micovčák, Kazda (46. Gembický), Michalec (C), Michal (72. Vrabec), Vuklišević (63. Dvořák).
Branky: 10. Lingr, 33. Lingr, 54. Ramirez, 56. Galuška, 57. Putyera, 82. Lingr – 64. Petr. Rozhodčí: Mrázek - Batík, Dresler. ŽK: 29. Moskál, 82. Lingr – 30. Michal, 42. Micovčák, 61. Michalec.

Reportáž

Karviná vstoupila do utkání velmi aktivně a po deseti minutách byla za tuto aktivitu odměněna. Ondřej Lingr napřáhl z hranice velkého vápna a nasměroval balon přímo k pravé tyči. O chvíli později už to mohlo být dokonce o dvě branky, když pálil Galuška, ale ten trefil pouze tyč.

Zato po půlhodině hry se domácí už dočkali druhé trefy. Po přímočaré akci na pravé straně hřiště přílétl do vápna přesný přízemní centr k Ondřeji Lingrovi a ten se opět nemýlil. Stav 2:0 z pohledu Karviné platil také po skončení první půle, zato ve druhém dějství se strhly doslova gólové hody.

Nejprve v 54. minutě vystihli domácí chybnou rozehrávku Slovanu, po rychlé kombinaci se dostali do šestnáctky a Matheus Ramirez zakončil svižnou akci přesnou trefou k tyči. Jen o dvě minuty později vypálil po dalším protiútoku z pravé strany pokutového území Petr Galuška a rázem to bylo už o čtyři branky.

To ale stále nebylo vše. V 57. minutě následovala další chyba v rozehrávce našich juniorů, k míči se dostal Oliver Putyera a svou dalekonosnou ránu uklidil pod břevno. Vzápětí se přeci jen osmělil také Slovan, když přízemní centr z pravé strany uklidil do sítě Petr Petr, ale to už bylo z pohledu našich mladíků vše.

Naopak na druhé straně nejprve Lingr těsně minul, v poslední desetiminutovce si však Ondřej Lingr přeci jen připsal hattrick, když ve skluzu nasměroval po úniku dva na jednoho míč do prázdné branky. Karviná tedy deklasovala Slovan vysoko 6:1.

Ohlasy trenérů

Petr Papoušek (FC Slovan Liberec) V zápase jsme se v podstatě porazili sami svou naivitou a individuálními chybami, kterými jsme soupeři nabídli branky. Směrem dopředu jsme si sice vypracovali nějaké možnosti, ale ty jsme bohužel nedokázali kvalitně zakončit.

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
AGRO CS a.s. Profipoint
Mediální partneři
rtm plus Český rozhlas Liberec