FC Slovan Liberec | Na oslavy výročí dorazila i unikátní kopie stadionu U Nisy!
Menu Další Zavřít Zavřít
12.07.2018

Na oslavy výročí dorazila i unikátní kopie stadionu U Nisy!

Redakce
Liberec - Bez toho by to zkrátka nebylo ono. Jedinečná a velmi detailní kopie stadionu U Nisy, kterou vytvořili manželé Tribianovi, bude přítomna na oslavách 60 let od založení klubu. Prohlédnout si ji tak budou moci do sytosti všichni dorazivší fanoušci.

Skvost. Liberecký stadion U Nisy přivítá svou malou kopii, která se přesně v den šedesátých narozenin klubu, tedy 12. července 2018, vydala z Duisburgu, kde byla vytvořena, pod Ještěd a už dorazila na místo určení!

permice skládačka

Autory jsou Holger a Veronika Tribianovi, kteří kopii na slavnostní událost propůjčili. Vášeň nadané dvojice začala před třinácti lety právě stavbou domácího stadionu U Nisy, na který chodili na zápasy, když bydleli v Liberci. Postupně se z jejich koníčku nečekaně vyvinula malá firma a po stavbě několika modelů německých stadionů se Tribianovi rozhodli zvěčnit liberecký stadion ještě jednou v aktuální podobě a jeho přípravě věnovali 2500 hodin práce.

Více informací o kopii stadionu U Nisy

A povedlo se jim to vskutku na výbornou. Přesvědčit se a podívat se na sebemenší detaily modelu můžete sami, stačí dorazit na víkendové slavnosti šedesáti let od založení klubu. U modelu nechybí ani jedna sedačka ani umělé osvětlení ani řeka, která dala stadionu jméno, nebo třeba proslulá skála vedle hlavní tribuny.



Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Databox Vavruška Hanke
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Beat radio