FC Slovan Liberec | Chaluš a Dordić už jsou hráči Slovanu! (+video)
Menu Další Zavřít Zavřít
12.07.2019

Chaluš a Dordić už jsou hráči Slovanu! (+video)

Redakce
Obránce Matěj Chaluš a ofenzivní záložník Bojan Dordić se definitivně stali hráči Slovanu Liberec. Oba v Liberci podepsali smlouvu a budou trenérovi Hoftychovi k dispozici už pro sobotní duel v Ostravě. Ve článku najdete také video obsahující i rozhovor s novým srbským fotbalistou Slovanu.

Matěj Chaluš

Jednadvacetiletý stoper je odchovancem pražské Sparty. Během svého působení v Příbrami mezi lety 2015-2017 si ho všimla Slavia, která perspektivního zadáka koupila. Premiérové ligové starty Chaluš začal sbírat na hostováních v Mladé Boleslavi a opět Příbrami. Celkem jich má na kontě už 77.

Po necelých dvou letech došlo na další kariérní změnu. Bývalý kapitán reprezentace do dvaceti let a současný kapitán reprezentace do jednadvaceti let podepsal tříletou smlouvu s libereckým Slovanem. Oblékat bude dres s číslem 37.

Bojan Dordić

Pětadvacetiletý fotbalista se narodil v Srbsku, ale kromě srbského disponuje i pasem Bosny a Hercegoviny. V Liberci si vysloužil smlouvu povedenou přípravou, jíž absolvoval pod vedením trenéra Hoftycha. Krajní záložník, který přišel z Varnsdorfu, si v Liberci vybojoval smlouvu na tři roky.

Během své kariéry prošel bosenským FK Leotar Trebinje a chorvatským NK Slavonac. V Česku působil v Táborsku a ve Varnsdorfu. Ve svých pětadvaceti letech teď bude čekat na šanci v nejvyšší české soutěži, nastupovat bude s číslem 26.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Avej Vending Profipoint
Mediální partneři
Náš region Český rozhlas Liberec