FC Slovan Liberec | Béčko chce přidat další výhru! Zamíří do Zbuzan
Menu Další Zavřít Zavřít
16.08.2019

Béčko chce přidat další výhru! Zamíří do Zbuzan

Redakce
Liberec - Už v sobotu čeká béčko Slovanu další zápas! Opět se představí na hřišti soupeře, vyzve Zbuzany. Dokáží svěřenci trenérů Papouška s Myslivcem uspět i podruhé v řadě? Zápas začne v 10 hodin a 15 minut.

První výhra je na světě, výkon potřebuje doladit

První soutěžní utkání našemu celku vyšlo, když porazil brankou Yua z 28. minuty Velvary 1:0. I když je bodový zisk na úvod soutěže nejvyšší možný, trenéry I tak příliš neuspokojil. „Šlo o zápas, v němž se nám moc herně nedařilo. Ztráceli jsme míče, ale paradoxně jsme měli víc jasných šancí i možností, o které jsme se připravili špatným řešením. Soupeř měl víc ze hry, ale vyložené šance si vytvářel akorát ze standardních situací. Vydřené vítězství a dobrý start do soutěže,“ komentoval Petr Papoušek.

Rozpis zápasů B-týmu

Teď před Slovanem čeká další těžká prověrka. Podruhé v řadě pojede na hřiště soupeře, síly poměří se Zbuzany u Prahy. Za soupeře přitom hraje I několik výborných bývalých ligových fotbalistů jako Mario Lička, který se hned v úvodním soutěžním zápase trefil. Do hry nezasáhl naopak Radek Šírl.

Zbuzany nezvládly přestřelku

Zbuzany nepředvedly v prvním kole vůbec špatný výkon a ještě po první půli vedl nad Sokolem Živanice 1:0, nakonec však soupeři podlehly 3:5. Gól kromě Ličky zaznamenal ještě Dominik Kostka a David Surmaj.

Soupiska B-týmu

Utkání Slovanu se Zbuzany začne od sobotních 10 hodin a 15 minut. Našemu mužstvu patří ve vyrovnané tabulce sedmá příčka, Zbuzany jsou dvanácté. Zajímavostí je, že diváci neviděli v první várce osmi zápasů ani jednu remízu.

Nejlepší střelci Slovanu v soutěži

Yu - 1

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
NET-SYSTEM Břízky - Euroseal
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec rtm plus