FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Slovan B - Velvary 0:1
Menu Další Zavřít Zavřít
09.03.2020

Béčko na úvod jara podlehlo Velvarům po gólu z penalty

Redakce
Turnov - Béčko nevstoupilo do jarní fáze sezony pravou nohou. Proti Velvarům odehrálo utkání s minimem šancí, které rozhodl proměněný pokutový kop Radka Dvořáka. Naše mužstvo prohrálo 0:1.
16.kolo, neděle 8.3.2020, 10:15, UMT Turnov
FC Slovan Liberec B FC Slovan Liberec B
0:1
(0:1)
TJ Slovan VelvaryTJ Slovan Velvary
FC Slovan Liberec B: Vliegen – Fukala, Kratochvíl, Dvořák, Gabko – Michal, Šíma (60. Kazda), Kim (79. Černický) – Baláž, Mashike, Šulc (75. Yuzvak)
TJ Slovan Velvary: Měsíček – Chábera, Nguyen, Šimkovský, Rubeš – Pihrt (65. Dolejší), Šustr,Vopat (80. Havránek), Verner – Dvořák, Valenta (90. Štefko)
Branky: 19. Dvořák (z penalty). Rozhodčí: Pilný - Ježek, Slavíček. ŽK: 24. Fukala, 34. Baláž, 71. Dvořák, 90. Kazda (všichni Liberec). Diváci. 85.

Reportáž

Žádná pohledná fotbalová podívaná. Souboj béčka Slovanu Liberec se Slovanem Velvary nabídl minimum šancí na obou stranách. Vzájemný souboj, který na podzim ovládlo naše mužstvo výsledkem 1:0, dopadl tentokrát přesně opačně. V 19. minutě hlavní sudí nařídil pokutový kop a míč si postavil Radek Dvořák.

Oliver Vliegen se natahoval marně. Po přestávce se naše mužstvo pokusilo o tlak a usilovně se snažilo dosáhnout vyrovnání, leč marně. Velvary kouskovaly hru a nakonec dokráčely k třem bodům. Jedinou větší šanci domácích měl na kopačce navrátivší se Elvis Mashike Sukisa, v klíčovém okamžiku ale netrefil balon.

Slovan tak zůstává na 13. příčce tabulky se 17 vybojovanými body. Vzhledem k výhře posledních Brozan má na 16. pozici náskok už jen osm bodů. V dalším kole přivítá naše mužstvo Zbuzany.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Ohlasy trenérů

Petr Papoušek (FC Slovan Liberec): Vyrovnané utkání s minimem šancí na obou stranách. Soupeř rozhodl v prvním poločase z penalty. Druhá půle neměla kvůli soupeřově zdržování tempo, snažili jsme se tlačit, ale kromě Mashikeho šance, kdy netrefil míč, jsme měli jen náznaky příležitostí.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Mattoni Masea
Mediální partneři
Náš region Hattrick