FC Slovan Liberec | Organizační pokyny pro návštěvníky nedělního zápasu proti Slavii
Menu Další Zavřít Zavřít
03.07.2020

Organizační pokyny pro návštěvníky nedělního zápasu proti Slavii

Klub
LIBEREC (aktualizováno) - Nedělní utkání proti Slavii se stále ještě bude hrát ve zvláštním režimu dle aktuálních opatření. Kromě snížené kapacity se jedná i o nutnost rozdělení jednotlivých sektorů s oddělenými vchody. Permanentní vstupenky (včetně V.I.P.) i celoroční akreditace už budou v platnosti. Věnujte ale prosím pozornost detailním informacím.

Informace ke zvláštnímu režimu vstupu na stadion U Nisy:

V návaznosti na uvolnění hygienických opatření už není nutné brát si s sebou na stadion roušku, ale je nutné pokud možno dodržovat povinné rozestupy! Stadion bude otevřen hodinu před výkopem (tedy od 16h), prosíme všechny, aby na zápas dorazili s předstihem.

Permanentky

Držitelé platných permanentních vstupenek (včetně V.I.P. permanentek) mohou pro vstup na svou tribunu (pouze správných vchodem, viz body níže) využít svou permanentku! Nemusí si tedy už vyzvedávat náhradní vstupenku. Vzhledem k současným pravidlům LFA však nemůžeme garantovat místo uvedené na permanentní vstupence. Smí se totiž obsazovat pouze lichá místa v sudých řadách! Jedinou výjimkou jsou rodinní příslušníci, kteří mohou sedět v jedné řadě i vedle sebe. Kvůli tomu bude nutné, aby někteří později příchozí fanoušci zaujali místa v jiných sektorech, avšak v rámci stejné tribuny. Předem děkujeme za respektování tohoto nařízení a vzájemnou ohleduplnost. Prodej posledních desítek vstupenek pro domácí fanoušky (do vyprodání aktuálně povolené kapacity) v ceně 250 Kč bude probíhat v den zápasu od 13:00.

Hlavní tribuna

Na Hlavní tribunu bude kvůli aktuálním nařízením o striktním oddělení jednotlivých sektorů umožněn vstup pouze novým zadním vchodem (12) přes areál Domova mládeže v Zeyerově ulici! POZOR: Hlavním vchodem (1) se na Hlavní tribunu nedostanete!

Východní tribuna

Pro vstup na Východní tribunu bude sloužit výhradně hlavní vchod (1).

Kotel + Rodinný sektor

Vstupem do sektoru domácích vlajkonošů (4) se bude v aktuálním režimu vcházet i do rodinného sektoru a sektoru Akademie. Pro všechny budou k dispozici toalety i stánek pod kotlem.

Severní tribuna

Na Severní tribunu (sektory A-H) budou otevřené vchody z obou stran (5 a 6).

Západní tribuna

Na Západní tribunu bude otevřen vchod pod obrazovkou (8), kterým však tentokrát nebude možné vcházet na Hlavní tribunu.

Sektor hostů

Do sektoru hostů bude otevřen příslušný vchod (7). Vstupenky distribuuje hostující klub. Upozorňujeme, že mimo sektor hostů bude platit striktní zákaz vstupu se slávistickými symboly!

Stadion U Nisy



Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
11TEAMSPORTS Speditrans
Mediální partneři
Náš region Hitrádio Contact