FC Slovan Liberec | Fanshop na stadionu U Nisy znovu v provozu!
Menu Další Zavřít Zavřít
10.05.2021

Fanshop na stadionu U Nisy znovu v provozu!

marketing
Liberec - Díky uvolnění vládních protiepidemických opatření můžete od pondělí 10. května opět nakupovat i osobně v kamenném fanshopu na stadionu U Nisy, který najdete mezi hlavním vchodem a recepcí.

Kromě domácích zápasů bude fanshop otevřen v pracovní dny 9:30 - 12:00 a 13:00 - 17:00. Pro přivolání obsluhy prosím zvoňte na zvonek napravo od dveří, případně se informujte na recepci. O případných krátkodobých změnách vás budeme informovat v krátkých zprávách na hlavní stránce našeho webu. Přijímáme platby v hotovosti i standardními platebními kartami. Vstup do fanshopu je zatím možný jen jednotlivě a s respirátorem. Děkujeme za pochopení!

Pro nákupy můžete samozřejmě i nadále využívat náš e-shop na adrese https://fanshop.fcslovanliberec.cz/, kde můžete platit i online kartou, bankovním převodem, přes PayPal, ale i dobírkou. Objednané zboží si můžete vyzvednout osobně na stadionu U Nisy (zdarma) nebo vám jej po Liberci doručíme prostřednictvím kurýra Jídlo na klik (50 Kč) nebo jej zašleme po celé ČR prostřednictvím DPD (149 Kč - při nákupu nad 1958 Kč zdarma), pro zasílání do zahraničí platí zvláštní ceník.

Stávající permanentkáři mohou v kamenném fanshopu využít slevu 20 % na dosud nezlevněný sortiment Nike včetně originálních zápasových dresů. Tuto slevu lze uplatnit i v e-shopu po zadání slevového kódu SLOVAN20 a vyplnění údajů z permanentky do poznámky při objednávce.

Přijďte se podívat do našeho znovuotevřeného fanshopu, určitě si vyberete. V sortimentu máme řadu novinek a další pro vás chystáme!

Nové cyklo dresy

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Realmont iQLANDIA
Mediální partneři
Rádio Impuls Český rozhlas Liberec