FC Slovan Liberec | Udělejte svým blízkým radost vánočním dárkem od Slovanu!
Menu Další Zavřít Zavřít
25.11.2021

Udělejte svým blízkým radost vánočním dárkem od Slovanu!

marketing
Liberec - Vánoce se už nezadržitelně blíží, tak neváhejte a potěšte své blízké slovaňáckým dárkem! Ve článku naleznete všechny potřebné informace a termíny. Pro naše věrné fanoušky, kteří si i před letošní sezónou zakoupili permanentní vstupenku, stále platí 20% sleva na sortiment NIKE, a to jak v našem e-shopu, tak v kamenném Fanshopu.

Předvánoční provoz e-shopu

http://fanshop.fcslovanliberec.cz

Po domluvě s naším dopravcem, kterým je společnost DPD, garantujeme, že do Vánoc dodáme zboží (bez dodatečných potisků) objednané do neděle 19. prosince. Raději ale všem doporučujeme, aby nákup nenechávali na poslední chvíli.

Po tomto termínu už můžete objednávat zboží jen pro osobní odběr na recepci nebo rychlý rozvoz po Liberci za 50 Kč. Obojí až do středy 22. prosince!

Fanshop na stadionu U Nisy

Kamenný Fanshop na stadionu U Nisy má momentálně otevřeno s klasickou prodejní dobou (Po - Pá: 9:30 - 12:00 a 13:00 - 17:00). Pokud se nezmění vládní nařízení, můžete si do našeho Fanshopu přijít nakoupit až do čtvrtka 23. prosince. Jiné prodejní plochy v Liberci letos vzhledem k okolnostem neplánujeme.

Dresy s potiskem

Vzhledem k velké vytíženosti výrobce bude možné odbavit před vánočními svátky objednávky dresů (i dalšího zboží) s dodatečným potiskem objednané a uhrazené do čtvrtka 9. prosince. Později objednané potisky budou expedovány až po Novém roce.

20% sleva pro permanentkáře

Všichni držitelé permanentních vstupenek na letošní sezónu mohou při objednávce v e-shopu zadat kód permanentkari20 a na nezlevněné produkty z kolekce NIKE tak získají slevu 20 % (například i aktuální dres s potiskem). Cena objednávky se automaticky přepočítá hned po zadání slevového kódu a kliknutí na tlačítko "POUŽÍT KUPÓN". Do poznámky při dokončení objednávky musíte jen napsat umístění své permanentky (tribuna, sektor, řada, číslo) a desetimístný číselný kód z její zadní strany. Při nákupu v kamenném Fanshopu na stadionu U Nisy stačí předložit permanentku.

Kalendáře pro permanentkáře

Od začátku prosince budou v prodeji už i nástěnné a stolní kalendáře na rok 2021. Permanentkáři dostanou vybraný kalendář zdarma po odevzdání poukazu, který obdrželi při nákupu permanentky. Výdej kalendářů bude probíhat od domácího zápasu proti Hradci Králové (v tento den pouze na hlavní pokladně!) až do konce roku 2021 na stadionu U Nisy, mimo dny zápasů ve Fanshopu i na recepci stadionu, která je otevřená celodenně.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Gasservis Ricoh
Mediální partneři
Rengl Rádio Impuls