FC Slovan Liberec | Letní příprava začne 13. června a vyvrcholí soustředěním v Rakousku
Menu Další Zavřít Zavřít
17.05.2022

Letní příprava začne 13. června a vyvrcholí soustředěním v Rakousku

Tomáš Čarnogurský
Liberec - Od tohoto týdne čerpají hráči ligového kádru Slovanu čtyřtýdenní dovolenou, během níž se budou na další sezonu připravovat dle individuálních tréninkových plánů. Společná letní příprava začne 13. června a potrvá celkem sedm týdnů, jelikož nový ročník FORTUNA:LIGY odstartuje až o posledním červencovém víkendu.

Letní příprava A-týmu odstartuje tradičními fyzickými testy na FTVS v Praze. Až do 12. července se pak budou naši hráči připravovat v domácích podmínkách. Následně odcestují na soustředění do rakouského Aigenu (13.- 22. července), kde odehrají tři utkání proti zahraničním soupeřům včetně letní generálky. Poslední týden tréninku před startem třicáté ligové sezony už svěřenci Luboše Kozla absolvují opět v Liberci.

Předběžný rozpis přípravných utkání před odjezdem na soustředění do Rakouska:

  • 24. 6. FCSL - FK Mladá Boleslav (turnaj Benátky n. J., 17:30)
  • 25. 6. utkání o 1./3. místo (turnaj Benátky n. J., 13:30 / 15:30)
  • 29. 6. FCSL - FCSB Vlašim (Mnichovo Hradiště, 11:00)
  • 2. 7. FCSL - Ústí n. L. (Mnichovo Hradiště, 11:00)
  • 6. 7. FCSL - Dukla Praha (Mnichovo Hradiště, 11:00)
  • 9. 7. FCSL - Miedź Legnica (U Nisy, 12:00)

Upozorňujeme, že v tomto rozpisu ještě může docházet k operativním změnám. Tři zahraniční soupeře při rakouském soustředění oznámíme později. Pro aktualizace sledujte náš web a sociální sítě nebo využijte kalendář, který si můžete stáhnout do svého počítače, tabletu či mobilu a najdete v něm termíny všech přípravných i mistrovských zápasů našeho A-týmu (a vybrané termíny ostatních týmů). Kalendář je průběžně aktualizován a můžete si ho stáhnout na tomto odkazu.
(Pozn.: Používáte-li Google kalendář v mobilním zařízení se systémem Android, budete možná muset kalendář nejdříve stáhnout v prohlížeči např. vašeho počítače a následně ručně povolit synchronizaci v nastavení mobilní aplikace.)


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Dineva A net
Mediální partneři
Rengl rtm plus