FC Slovan Liberec | Permanentky na zbytek sezony v prodeji za zvýhodněné ceny!
Menu Další Zavřít Zavřít
05.10.2022

Permanentky na zbytek sezony v prodeji za zvýhodněné ceny!

marketing
Liberec - Váhali jste s nákupem permanentní vstupenky nebo jste na ni zapomněli? Teď máte šanci to napravit! Po čtyřech odehraných domácích duelech jsme je totiž zlevnili o čtvrtinu!

AKTUÁLNÍ CENY

  • Severní a Hlavní tribuna: 1500 Kč
  • Východní tribuna: 1200 Kč
  • Fanclub a senioři: 850 Kč

ONLINE REZERVACE

Nejpohodlnější způsob je online rezervace a vyzvednutí při nedělním duelu proti Baníku. Na nedělní zápas pro vás připravíme permanentky objednané nejpozději v pátek 7. října do 10:00. Stačí kliknout na logo TICKETLIVE níže, vybrat si místo a zaplatit. To vše z pohodlí domova.

Online prodej vstupenek

FANSHOP

Permanentky lze zakoupit i osobně v otvírací době našeho fanshopu, tedy v pracovní dny mezi 9:30 - 12:00 a 13:00 - 17:00. V den utkání prodej permanentek z organizačních důvodů není možný ani ve Fanshopu, ani na pokladnách. Děkujeme za pochopení!

DÁRKY

Výdej dárků k již dříve zakoupeným permanentkám bude v neděli probíhat opět ve stánku pod dětským koutkem mezi Hlavní a Východní tribunou, a to před zápasem i po něm.

Po utkání proti Jablonci bude výdej dárků probíhat už jen následovně: napíšete nám na mail eshop@fcslovanliberec.cz. V příloze e-mailu prosím pošlete fotografii zadní strany své permanentky (nebo z ní opište všechny údaje). My vám pak během několika dnů pošleme zprávu, až budou vaše dárky připravené a kdy si je budete moct vyzvednout na stadionu U Nisy.

Bez předchozí domluvy prosím na stadion nechoďte, šály jsou uložené v externím skladu a jejich okamžitý výdej mimo zápasy není z organizačních důvodů možný.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FotbalPark Liberec Speditrans
Mediální partneři
Rádio Impuls rtm plus