FC Slovan Liberec | Výborné výkony mladších dorostenců proti Jihlavě a Brnu
Menu Další Zavřít Zavřít
31.01.2023

Výborné výkony mladších dorostenců proti Jihlavě a Brnu

Mikuláš Borkovec
V polovině ledna absolvovali mladší dorostenci tzv. MORAVA TRIP, kde se utkali s celky FC Vysočina Jihlava a FC Zbrojovka Brno. Svěřenci Ondřeje Picka odehráli utkání v rámci memoriálu V. Marečka.

Šestnáctka v rámci poháru V. Marečka zajížděla k prestřižnímu dvojutkání s Vysočinou Jihlava a Zbrojovkou Brno. Po sobotní výhře s Jihlavou 4:2 zvítězili svěřenci Ondřeje Picka také na hřišti Zbrojovky a po výborném výkonu s vysokým skóre 4:0 připisují plný počet šesti bodů z víkendových bojů.

Hodnocení trenéra - Ondřej Picek

“Skvělá konfrontace s týmy, které nemáme šanci potkávat. Zápasy měly velkou kvalitu a o to víc si vážíme dvou vítězství. Klobouk dolů před kluky, jak zápasy zvládli.”

Sedmnáctka, respektive hráči ročníku 2006, zvítězili v Jihlavě stejně jako jejich mladší kolegové 4:2 a na hřišti Zbrojovky, která k utkání nastoupila s o rok staršími hráči, uhrála po výborném a srdnatém výkonu nerozhodný výsledek 2:2.

Hodnocení trenéra - Aleš Benek

“V obou zápasech jsem předvedli fotbalovou kvalitu a na úvod přípravy jsem hlavně velmi spokojen s přístupem a s tím jak kluci obě těžká utkání odpracovali.”

“Odehráli jsme velmi kvalitní utkání s výbornými soupeři a s výkony ve všech čtyřech utkáních jsme spokojeni. Ostatně jako s celou organizací víkendového výjezdu včetně ubytování a stravy. Klukům jsme dopřáli maximální servis a oni nám to vrátili předvedenou hrou a nasazením na hřišti. Hráči i trenéři zaslouží velké poděkování za reprezentaci klubu.” Ohlíží se za povedeným víkendem našich mládežníků ředitel Akademie Milan Šimoníček.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pepsi Knorr-Bremse
Mediální partneři
Beat radio rtm plus