FC Slovan Liberec | 4. ROČNÍK SLOVAN KEMPU
Menu Další Zavřít Zavřít
31.07.2021

4. ROČNÍK SLOVAN KEMPU

Mikuláš Borkovec
Druhá polovina července je už tradičně v programu přípravek Slovanu Liberec věnována fotbalovým kempům. Letošní dva turnusy se uskutečnily v areálu FK Krásná Studánka a byly určeny pro děti ročníků 2010 až 2015. Letošních kempů se zúčastnilo přes 80 hráčů.

Prostředí místního klubu nabízí bohaté možnosti přírodní i umělé trávy, hřiště na beach volejbal i tenisový kurt. V programu kempu jsme je využívali dopoledne většinou k fotbalovým a pohybovým tréninkům, odpoledne potom k dalším doplňkovým činnostem, hrám a soutěžím. Proběhly 2 fotbalové turnaje, fotbalový golf, fotbal v písku i kooperativní hry. Tak, jako každý rok nás na kempu navštívili hráči A-týmu a kluci tak měli možnost položit jim pár otázek, vyfotit se s hráči, nebo si nechat podepsat kartičku či další věci. Z reakcí hráčů i rodičů věříme, že si oba turnusy kluci užili a odnesli si z nich plno zážitků a nových fotbalových zkušeností.

V létě 2022 určitě pokračujeme dalším ročníkem a kolem vánoc či na začátku nového roku lze očekávat možnost přihlášek.

Děkujeme všem, kteří vložili důvěru do Slovan kempu, na stávající účastníky a další případné nové zájemce se budeme těšit v létě 2022.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Ermeg Banua
Mediální partneři
Beat radio rtm plus