FC Slovan Liberec | Akademie FC Slovan Liberec reaguje na zhoršující se epidemickou situaci
Menu Další Zavřít Zavřít
25.11.2021

Akademie FC Slovan Liberec reaguje na zhoršující se epidemickou situaci

Mikuláš Borkovec
Akademie FC Slovan Liberec reaguje na zhoršující se epidemickou situaci a respektuje výkladové stanovisko FAČR, které bylo vydáno v pondělí 22. listopadu. Pro své hráče Akademie připravuje možnost testování. Přinášíme stručný přehled.

Sportovní aktivita/akce:

Do 20 osob bez podmínek, přítomnost maximálně do 1000 osob v jeden čas za dodržení podmínek, pravidelná aktivita v neměnném kolektivu bez dodržení podmínek, v případě nepravidelné aktivity nebo pravidelné aktivity v proměnném kolektivu (národní soutěže, turnaje, zápasy) s účastí více než 20 osob povinné dodržení podmínek, přičemž negativní výsledek PCR testu má platnost 3 dny.

Aktivity/akce pro děti do 12 let

Nevykazuje klinické příznaky onemocnění Covid 19, bezinfekčnost se neprokazuje!

Aktivity/akce pro mládež od 12 do 18 let

Nevykazuje klinické příznaky onemocnění Covid -19, a splní jednu z následujících podmínek: certifikát o dokončeném očkování, nebo potvrzení o prodělání nemoci Covid-19, od kterého neuplynulo více než 180 dní, nebo negativní výsledek PCR testu - platnost PRC testu je 72 hodin!

Informace pro diváky na trénincích či utkáních

Diváci přítomní na sportovních utkáních mají povinnost mít ochranné prostředky dýchacích cest!

Informace pro hráče Akademie

Akademie FC Slovan Liberec připravila pro hráče do 18 let, kteří nemají vyčerpaný měsíční limit pět PCR testů, možnost testování externí firmou na stadionu Slovanu, a to ve čtvrtek 2. 12. a 9. 12. V případě zájmu kontaktujte vedoucího či trenéra do pátku 26. 11. do 12:00!

Děkujeme Vám, že respektujete vydaná opatření, spolupracujete a vycházíme si vzájemně vstříc. Jde nám o společný cíl, všichni chceme sportovat bez omezení!

Martin Hejno, sekretář a dočasný ředitel Akademie FC Slovan Liberec


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FotbalPark Liberec Geoprint
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Hattrick