FC Slovan Liberec | Akce při domácích zápasech: Na Slovácko děti zdarma a na Plzeň nové kalendáře!
Menu Další Zavřít Zavřít
13.11.2018

Akce při domácích zápasech: Na Slovácko děti zdarma a na Plzeň nové kalendáře!

marketing
Blíží se další dva domácí zápasy - jeden pohárový a druhý ligový. Přečtěte si, kolik při nich zaplatíte za vstupenku a jaké jsme pro vás přichystali akce:

FC Slovan - 1. FC Slovácko

čtvrtek 15. 11. od 17:30

Ze školy na fotbal!

Na osmifinále MOL Cupu bude základní cena vstupného na všechny tribuny 100 Kč. Děti a mládež do 18 let budou mít vstup zdarma, a to na Východní tribunu. Postačí, když u hlavního vchodu nebo u vstupu do domácího kotle prokážou svůj věk (např. studentskou kartičkou s datem narození apod.) a vyberou si místa neobsazená placenými vstupenkami. Permanentkářům bude i na tento pohárový duel platit jejich permanentní vstupenka.

FC Slovan - FC Viktoria Plzeň

pátek 23. 11. od 18:00

Pro nový kalendář!

Na tento atraktivní duel 16. kola FORTUNA:LIGY už budou k dispozici nové nástěnné i stolní kalendáře Slovanu na rok 2019. Pro všechny, kdo dorazí na tento zápas, budou v tento den v prodeji za akční cenu 50 Kč. Permanentkáři si je budou moct koupit ve Fanshopu. Ostatní budou mít akční cenu kalendáře zahrnutou už v ceně vstupenky, které tak tentokrát budou stát 200 Kč na Hlavní i Severní tribunu a 150 Kč na Východní i Západní tribunu, zlevněné vstupenky (pro důchodce a studenty) budou stát v předprodeji 70 Kč a v den utkání 100 Kč. Kalendáře si budou moct vyzvednout na pokladnách, a to jak při koupi vstupenek před zápasem, tak při odchodu ze stadionu (po předložení zakoupené vstupenky).


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Databox DB Schenker
Mediální partneři
eFotbal Rengl