FC Slovan Liberec | Aktuální informace k prodeji permanentek a vstupenek na Plzeň
Menu Další Zavřít Zavřít
24.08.2020

Aktuální informace k prodeji permanentek a vstupenek na Plzeň

marketing
Vzhledem ke krátké době prodeje permanentních vstupenek způsobené aktuálními okolnostmi jsme se rozhodli prodloužit rezervaci míst stávajícím permanentkářům až do čtvrtka 27. srpna. Permanentku navíc bude možné zaplatit i na účet a vyzvednout při zápase. V pátek 28. srpna pak odstartuje prodej jednorázových vstupenek na první domácí utkání proti Plzni, které se odehraje ještě v režimu se čtvrtinovou kapacitou.

Pokud jste nestihli obnovit si svou loňskou permanentní vstupenku, o své místo zatím ještě nepřijdete. Budeme ho pro vás rezervovat až do čtvrtka 27. srpna. Prodej bude dál probíhat na stadionu U Nisy v pracovní dny mezi 10-17h. Samozřejmě mohou permanentky kupovat i noví zájemci!

Pokud se na stadion nedostanete, můžete si svou permanentku objednat i na mailu eshop@fcslovanliberec.cz. V případě obnovování potřebujeme přesné umístění (tribuna, sektor, řada, místo) Vaší permanentky. Mailem pak dostanete instrukce k úhradě permanentky na účet a Vaši novou kartičku i s dalšími bonusy si vyzvednete až při prvním domácím utkání nebo až dorazíte do Liberce.

Prodej vstupenek na nedělní utkání proti Plzni odstartuje až v pátek 28. srpna, nejprve na stadionu U Nisy a pak snad i v online režimu. Vzhledem k omezené kapacitě bude k dispozici jen několik set vstupenek v závislosti na počtu prodaných permanentek. Bližší informace ohledně nutné sektorizace stadionu a příslušných vchodů na jednotlivé tribuny zveřejníme v samostatném článku.

Slovaňáci, pořád není pozdě na nákup permanentky na novou sezónu! 😉 Rezervace vašich loňských míst jsme prodloužili až...

Zveřejnil(a) FC Slovan Liberec dne Pondělí 24. srpna 2020

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Penzion Eva RR group service s.r.o
Mediální partneři
Rengl Rádio Impuls