FC Slovan Liberec | Aktuální informace k prodeji vstupenek a permanentek
Menu Další Zavřít Zavřít
19.07.2021

Aktuální informace k prodeji vstupenek a permanentek

marketing
Liberec - Začátek sezóny se kvapem blíží a my už se těšíme na vaši návštěvu na stadionu U Nisy. Přečtěte si prosím důležité informace k prodeji vstupenek a permanentek, k prokazování bezinfekčnosti i k nutnému uzavření Východní tribuny a Hlavního vchodu.

Permanentky

Permanentní vstupenky jsou stále v prodeji online přes Ticketportal. Můžete je kupovat online a vyzvednout až při návštěvě stadionu. Termín pro rezervace míst loňských permanentkářů i pro možnost využít kompenzační bonus už vypršel v minulém týdnu. Nyní jsou permanentky v prodeji za standardní ceny dle aktuálního ceníku.

Vstupenky na Slovácko

Předprodej vstupenek na Slovácko (neděle 25. 7. 16:00) začíná dnes, zatím pouze online přes Ticketportal, a to za zvýhodněnou cenu 160 Kč (na Severní a Hlavní tribunu) a 120 Kč (do sektoru Vlajkonošů domácích a na Západní tribunu). O případném předprodeji na pokladnách ještě budeme informovat. V den utkání pak budou ceny 200 Kč a 150 Kč.

Východní tribuna (sektor D – G) nebude na tento zápas dostupná z technických důvodů. Permanentkáři z těchto sektorů mohou buď do sektoru vlajkonošů domácích, nebo na všechny ostatní tribuny (Hlavní, Severní, Západní).

Z technických důvodů zůstane uzavřen také Hlavní vchod. Na Hlavní tribunu bude tedy možné se dostat pouze horním vstupem ze Zeyerovy ulice (přes lávku), nebo zadním vstupem od Energomontáží (přes Západní tribunu). Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace z důvodu urgentní opravy vodovodního potrubí.

Vstupenky na Spartu

Začátek prodeje vstupenek na duel 2. kola proti Spartě Praha (sobota 31. 7. 19:00) je naplánován na pondělí 26. července. O detailech včetně cen vás ještě budeme informovat.

Bezinfekčnost

Pro vstup na stadion je s ohledem na vládní opatření stále nutné prokázat bezinfekčnost, ale už není nutné vyplňovat vstupní dotazník a postačí pouze prokázat se u vchodu potřebným potvrzením, buďto v písemné podobě, nebo uloženým v mobilu. Detaily najdete v přiložené grafice. S případnými dotazy se můžete obracet na mail fanousci@fcslovanliberec.cz.

Pro antigenní testování doporučujeme partnerské MCU Koloseum poblíž stadionu U Nisy (Gen. Svobody 83), kde bude prodloužena otevírací doba testování i o víkendu. Online rezervace zde.

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
A net NET-SYSTEM
Mediální partneři
Beat radio Rengl