FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Slovan B - Nový Bydžov 4:0
Menu Další Zavřít Zavřít
18.09.2022

B-tým přehrál Nový Bydžov a přidal sedmou výhru v řadě

Redakce
Liberec – Nespočet šancí a jasná výhra. Béčko Slovanu porazilo v 7. kole skupiny C Divize Nový Bydžov jasně 4:0, branek ovšem mohlo být k vidění ještě mnohem víc. Naše mužstvo dál pokračuje soutěží bez ztráty bodu, v dalším utkání vyzve Dvůr Králové.
7.kolo, neděle 18.9.2022, 10:15
FC Slovan Liberec B FC Slovan Liberec B
4:0
(3:0)
RMSK "Cidlina" Nový BydžovRMSK
FC Slovan Liberec B: Pešl – Winkler (76. Uchenna), Černický (61. Jaja), Purzitidis, Fukala (46. Šolc) – Varfolomejev, Polyák – Lupoměský (46. Horňáček), Málek, Kytka – Hadaščok (61. Valenta)
RMSK "Cidlina" Nový Bydžov: Strýhal – Trejbal (65. Marek), Blažek (77. Hruška), Mokošín, Bekera (54. Špinka), Štajer, Drobný (46. Zvěřina), Vincour, Holec (65. Schober), Pokorný, Novák
Branky: 16. Varfolomejev, 22. Málek, 38. Lupoměský, 80. Purzitidis. Rozhodčí: Bahník – Milner, Nešněra. ŽK: 20. Černický, 89. Horňáček – 48. Pokorný, 84. Špinka. Diváci: 78.

Reportáž

Číslo sedm. Slovan pokračuje Divizí bez ztráty bodu, v nedělním dopoledni si poradil s Novým Bydžovem jasně 4:0. Rozhodnuto bylo už po prvním poločase, kdy se prosadili Varfolomejev, Málek i Lupoměský.

Po přestávce ještě přidal pojistku Purzitidis. I když soupeř z rychlých kontrů nárazově zahrozil, gólman Pešl udržel čisté konto. Modrobílí neinkasovali už třetí utkání v řadě.

Také tabulka se lehce proměnila. Rezerva má na čele skupiny se skóre 24:4 náskok již šesti bodů, druhé Hlinsko a třetí Velké Hamry ovšem mají za sebou vzájemný zápas. Naše mužstvo přivítá právě prvního zmiňovaného soupeře už 2. října, ještě předtím ho čeká utkání ve Dvoře Králové, kde se představí 25. září (16:30).

Ohlasy trenérů

Josef Petřík (FC Slovan Liberec): „Klasický zápas. Jednalo se o utkání, kdy soupeř přijel hlavně bránit a spoléhat na rychlé protiútoky. Měli jsme tentokrát trochu problémy v rozehrávce, nebyli jsme dost trpěliví a hlavně přesní, jak jsme zvyklí. Ale ve finální fázi jsme byli rozhodně nebezpeční, vytvořili jsme si obrovské množství gólových příležitostí, které jsme nevyužili. Kromě toho, že jsme vyhráli 4:0, jsme se dostali až na patnáct gólových příležitostí, které mohly skončit brankou. Na druhou stranu nám za stavu 2:0 šel soupeř po naší chybě – ztrátě balonu sám na bránu. V součtu zasloužené vítězství, které určitě nebylo úplně bezproblémové. Dokázal bych si představit lepší plynulost hry, víc kombinace na méně doteků a víc pohybu bez míče. I tak děkujeme hráčům za přístup, vyhrávat 4:0 není v divizi samozřejmost.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pepsi Kraintek
Mediální partneři
Liberecká drbna Hitrádio Contact