FC Slovan Liberec | B-tým se chce odlepit ze dna tabulky, hostí Brozany
Menu Další Zavřít Zavřít
10.09.2021

B-tým se chce odlepit ze dna tabulky, hostí Brozany

Redakce
Liberec – B-tým čeká třetí domácí duel ostré sezony. Po minulém čtyřgólovém drama na půdě Teplice tentokrát Slovan hostí v nedělním odpoledni (10:30) Brozany. Naše mužstvo se bude chtít na Městském stadionu odrazit od dna tabulky skupiny B ČFL.

Čeká nás gólová přestřelka?

Duely Brozan nabízí pořádnou ofenzivní podívanou. V dosavadních šesti utkáních padlo celkem 27 branek (13:14), průměrně diváci vidí 4,5 gólu. Slovan je skromnější, minule sice svedl přestřelku s Teplicemi, která skončila remízou 2:2, jinak se ale mužstvo kouče Petra Myslivce prosadil jen šestkrát. Méně branek vstřelily pouze Zbuzany.

Hned tři hráči Brozan skórovali v sezoně už třikrát, a to Nigerijec Chukwudi Chukwuma, Martin Jindráček i Daniel Šup. Nejlepšími střelci našeho mužstva jsou s dvěma trefami Andrij Juzvak a Jan Matoušek.

Slovan hledá vzestup, chybí efektivita

Brozany naposledy remizovaly se Zbuzany 2:2, předtím dvakrát podlehly Ústí nad Orlicí (2:3) a Chlumci nad Cidlinou (1:3). Nadcházející soupeř z města v litoměřickém okrese se v tabulce nachází na 12. místě.

„Za přístup, práci, bojovnost a chuť jsme si bod určitě zasloužili, jen škoda, že jsme neproměnili šance během první půle, mohlo to být veselejší. Nejvýraznějšími postavami byli dvougólový Matoušek a brankář Vliegen, který nás v klíčových chvílích výrazně podržel. Za předvedenou hru si každopádně pochvalu zaslouží všichni,“ komentoval po posledním kole Petr Myslivec, kterému už nebudou k dispozici Adama Diamé ani Maxlmilián Jiří Kytka, kteří odešli hostovat na Žižkov.

Další šance na zisk prvních bodů přijde na Městském stadionu. B-tým hostí Brozany od nedělních 10:30. Vstup do areálu je zdarma, ale stále platí povinnost prokázání bezinfekčnosti, obdobně jako při prvoligových zápasech.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Realmont Knorr-Bremse
Mediální partneři
Rengl Rádio Impuls