FC Slovan Liberec | Béčko čekají Přepeře, bude chtít přidat třetí výhru sezony
Menu Další Zavřít Zavřít
02.10.2020

Béčko čekají Přepeře, bude chtít přidat třetí výhru sezony

Redakce
Liberec - Poslední dvě utkání Béčku nevyšla. Nejdřív smolně podlehlo Mladé Boleslavi 3:4, náskok ztratilo i v zápase s Teplicemi (3:4 po penaltách). Teď se mužstvo trenérů Petra Papouška s Petrem Myslivcem bude chtít vrátit na vítěznou vlnu, v neděli od 10:15 bude hostit na městském stadionu Přepeře.

Zpět na vítěznou vlnu? Béčko trápí ztráty vedení

Jako přes kopírák. Proti Mladé Boleslavi B-tým vedl už 3:1, soupeř však nakonec podlehl po individuálních chybách 3:4. Stejný náskok mělo naše mužstvo i proti Teplicím, soupeř znovu dokázal výsledek převrátit, obrat dokonal v penaltách, když se z pěti střel nemýlil ani jednou.

„Do zápasu jsme šli s novou obranou, protože kvůli vykartovaným a zraněným stoperům museli zaskočit Michal s Knoblochem. První poločas jsme hráli dobře, ujali jsme se vedení 2:0. Ovšem po rozehraném rohu jsme dostali gól na 2:1. Druhý poločas jsme zvýšili na 3:1. Šance měl jak soupeř, tak my. Největší z nich měl Juzvak. Nejdříve střelou trefil břevno a pak šel sám na brankáře, kterého ale pouze nastřelil. Po dvou individuálních chybách kopal soupeř dvě penalty, které proměnil. Celkem dobrý zápas, udělali jsme však hrubé individuální chyby po kterých padly tři branky,“ komentoval Petr Papoušek.

Přepeře bojují o vrchol

Fotbalisté z obce v okresu Semily vstoupili do nového ročníku ČFL na výbornou. Po šesti kolech jim patří třetí příčka tabulky a bilance čtyř výher, jedné porážky a jedné prohry po penaltách. V posledním kole si Přepeře poradily s Velvary 2:0, předtím padli na půdě Ústí nad Orlicí 0:1.

V minulé sezoně naše mužstvo se soupeřem odehrálo jediný duel a prohrálo 1:4, Přepeře zároveň porazily i naše A-mužstvo na začátku října, kdy v přípravném duelu vyhrály 2:1. Nejlepšími střelci týmu jsou se dvěma brankami záložník Tomáš Bulíř a útočník Martin Ježek.

Duel se odehraje v neděli na Městském stadionu, začátek je naplánován na 10:15.

NEJLEPŠÍ STŘELCI SLOVANU

Mashike 4
Yu 3
Rondič 2
Csáno 2
Juzvak 1
Šulc 1
Nešický 1

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Realmont FotbalPark Liberec
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Náš region