FC Slovan Liberec | Béčko doma doposud vyhrálo jen jednou, bilanci zkusí napravit s Hradcem Králové
Menu Další Zavřít Zavřít
01.11.2019

Béčko doma doposud vyhrálo jen jednou, bilanci zkusí napravit s Hradcem Králové

Redakce
Liberec – Naše mužstvo se potýká s výpadkem formy, v posledních čtyřech na své soupeře nestačilo. S Pardubicemi ztratilo nadějné vedení a naposledy proti Brozanům smolně inkasovalo v nastaveném čase z trestného kopu. Teď se parta trenérů Petra Papouška s Petrem Myslivcem pokusí na předchozí neúspěchy zapomenout, v neděli od 10 hodin a 15 minut vyzve béčko Hradce Králové.

Hledání formy, chybějí střelci

Béčko v posledních čtyřech duelech vstřelilo jen dvě branky, soupeři udeřili hned devětkrát. Nepříznivá série neskončila během minulého týdne ani na půdě posledních Brozan, kdy soupeř udělil Slovanu lekci z produktivity. Po řadě neproměněných příležitostí včetně několika úniků udeřili domácí v nastaveném čase z trestného kopu, díky čemuž brali všechny body.

„Výsledkově jsme zápas, ve kterém jsme měli kolem dvaceti šancí a pološancí nezvládli. Čtyřikrát jsme šli sami na bránu... V 90. minutě rozhodčí vymyslel dva fauly, ze druhého jsme dostali gól a bylo po zápase,“ komentoval duel trenér Petr Papoušek.

Naše mužstvo zůstává v tabulce skupiny B ČFL na 14. místě, předposlední Teplice a poslední Brozany ale pomalu mažou ztrátu, oba soupeři se navíc o víkendu utkají ve vzájemném duelu. Tepličtí budou v případě tříbodové výhry disponovat stejným bodovým ziskem jako Slovan (11 body).

Hradec je válec, body bral čtyřikrát z posledních pěti zápasů

“Votroci“ zažívají vydařené období. Na kontě mají už dvacet bodů a další budou chtít přidat i v neděli. Během posledních pěti kol zaváhali dvakrát: proti Ústí nad Orlicí (0:1) a Zbuzanům, druhý zmiňovaný duel ale skončil po penaltách (3:4), takže Východočeši neodcházeli do kabiny s prázdnou.

Hradec si v posledních kolech naopak poradil s Velvary 1:0, silným Chlumcem nad Cidlinou (2:1 po penaltách) a právě Brozany vysoko 4:0. Průběžné páté místo tak budí respekt, nicméně Slovan bude mít k dispozici výhodu domácího prostředí. Nejlepším střelcem „Votroků“ je prozatím obránce Dominik Bičiště se čtyřmi zásahy, tři góly má na kontě Denny Samko.

Přijďte naše mužstvo v důležitém souboji podpořit! Utkání začne na Městském stadionu v neděli od 10:15.

NEJLEPŠÍ STŘELCI SLOVANU

Yu 6
Vrabec 4
Gembický 2
Beran 1
Šíma 1
Alibekov 1
Dvořák 1

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Dům kultury Masea
Mediální partneři
Hattrick Hitrádio Contact