FC Slovan Liberec | Béčko hostí v sobotu od 10:30 lídra z Živanic
Menu Další Zavřít Zavřít
24.09.2021

Béčko hostí v sobotu od 10:30 lídra z Živanic

Redakce
Liberec – Další utkání je tu. B-tým přivítá v sobotu Živanice a pokusí se odrazit ode dna tabulky. Parta Petra Myslivce se utká se soupeřem, který aktuálně okupuje první příčku skupiny B ČFL. Duel na Městském stadionu začíná v sobotních 10:30.

Narazí na sebe protipóly

Střetne se první s posledním. Klub, který patří mezi nejproduktivnější celky v lize a na opačné straně Slovan, jenž s koncovkou doposud bojoval. Naše mužstvo se v úvodních osmi kolech prosadilo pouze celkem šestkrát, Živaničtí nasázeli naopak branek hned o deset víc.

Bitva protipólů ale nebude mít ani náhodou předem jasného vítěze. Slovanu dali recept fotbalisté Chlumce nad Cidlinou a béčka Hradce Králové, oba východočeské celky dokázaly Živanice přehrát. Votroci dokonce nasázeli soupeři hned pět branek (0:5).

Dvě bezbrankové bitvy v řadě

Slovan se neprosadil proti Brozanům (0:1) ani naposledy do sítě béčka Dukly (0:0). Z posledních pěti duelů vydolovalo mužstvo Petra Myslivce celkem dva body, v sezoně dokázalo zatím porazit jen rezervu pražské Bohemky.

„Gólově se sice trápíme, ale hráčům nemohu odepřít pracovitost, chuť a zájem. Věřím, že doma nepříznivou sérii musíme prolomit a získáme tři body, které by nás posunuly tabulkou o něco výš," komentoval hlavní kouč.

Přijďte B-tým podpořit na Městský stadion, váš hlas bude potřeba. Bitva se Živanicemi začíná v sobotu od 10:30. Vstup do areálu je zdarma, ale stále platí povinnost prokázání bezinfekčnosti, obdobně jako při prvoligových zápasech.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Penzion Eva Břízky - Euroseal
Mediální partneři
Rengl Český rozhlas Liberec