FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Slovan B - Trutnov 6:0
Menu Další Zavřít Zavřít
25.03.2023

Béčko nasázelo Trutnovu šest branek, dvakrát se trefil Kozák

Redakce
Turnov/Liberec – Parádní výsledek i další tři body do tabulky. B-tým Slovanu uspěl na turnovské půdě proti Trutnovu, už v prvním poločase vstřelil soupeři čtyři branky. Výběr kouče Josefa Petříka nakonec dokráčel k přesvědčivé výhře 6:0 a zůstává na čele tabulky Divize C.
19.kolo, sobota 25.3.2023, 16:30
FC Slovan Liberec B FC Slovan Liberec B
6:0
(4:0)
MFK TrutnovMFK Trutnov
FC Slovan Liberec B: Pešl – Winkler (64. Šolc), Lehoczki, Govaers, Daněk (46. Horňáček) – Michal – Lupoměský (64. Ješeta), Lexa (81. Hudák), Polyák, Kozák – Hadaščok (46. Valenta)
MFK Trutnov: Hampl – Sapár (75. Macek), Balcar, Knap, Slavík (68. Trávníček), Brejcha (61. Štěpánek), Zieris, Čechovič, Horčička, Mařas, Zezula
Branky: 7. Lehoczki, 24. Govaers, 36. Kozák, 40. Kozák, 62. Polyák, 64. Valenta. Rozhodčí: Trojan – Suchánek, Jirák. ŽK: 80. Šolc – 71. Sapár, 86. Zieris. Diváci: 50.

Reportáž

Rezerva Slovanu dokráčela v Turnově k pohodlnému vítězství. Jízdu odstartoval už v sedmé minutě Ondřej Lehoczki, skóre pak navýšili Milan Govaers a dvěma trefami také Matyáš Kozák. Naše mužstvo vedlo už po první půli vysoko 4:0, díky čemuž mohlo prostřídat.

Po půli modrobílí nadále diktovali tempo hry. Mezi 60. a 70. minutou se trefili Tomáš Polyák a střídající Ondřej Valenta, čisté konto udržel gólman Lukáš Pešl. Slovan nakonec porazil Trutnov jednoznačně 6:0 a vyhlíží další duel skupiny C. V rámci 20. kola Divize zamíří na půdu třinácté Čáslavi, kde se představí 2. dubna od 16:30.

Ohlasy trenérů

Josef Petřík (FC Slovan Liberec): „Výsledek mluví za vše, není moc co hodnotit. Byli jsme hodně posílení o hráče z A-týmu, prakticky celé utkání jsme diktovali tempo hry. Kluci hráli s chutí, vstřelili jsme už v první půli čtyři branky, takže jsme mohli po přestávce v klidu vystřídat a zapojit další hráče. Duel splnil přesně to, co jsme chtěli. Jdeme zase dál. Máme za sebou další krůček, radujeme se z vítězství, ale už koukáme dopředu na další zápas.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
AGRO CS a.s. La Piazza
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Hattrick