FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Slovan B - Přepeře 1:4
Menu Další Zavřít Zavřít
22.09.2019

Béčko po nepovedeném výkonu ve druhé půli prohrálo s Přepeřemi 1:4

Redakce
Liberec - B-tým Slovanu vstupoval do zápasu s Přepeřemi posilněn předchozí výhrou nad Bohemkou 4:2, v nedělním duelu ale na čtyřgólový výkon nedokázal navázat. Většinu času našemu mužstvu chyběla agresivita, sebevědomí i touha vyhrát, jedinou branku vstřelil Yu.
7.kolo, neděle 22.9.2019, 10:15
FC Slovan Liberec B FC Slovan Liberec B
1:4
(1:2)
FK PřepeřeFK Přepeře
FC Slovan Liberec B: Vliegen - Daněk (60. Kim), Aussi (70. Kratochvíl), Dvořák, Baláž - Michal, Beran (78. Gabko), Šíma (68. Blažek) - Vrabec, Yu, Gembický (46. Šulc)
FK Přepeře: Truksa – Krasnický, Ma. Sedláček, Nesvadba (K), Tvaroha, Pavlata, Jarosz, Novotný, Díl (86. Elbel), Ježek (79. Hlůže), Volf
Branky: 14. Yu – 5. Tvaroha, 24. Díl, 64. Ježek, 78. Volf (pen.). ŽK: 30. Baláž, 52. Michal. Rozhodčí: Černý – Severýn, Cichra. Diváci: 150.

Reportáž

Naše mužstvo nevstoupilo do utkání ideálně. Už v páté minutě naletělo soupeři na dobře nacvičený signál po rohovém kopu a prohrávalo 0:1. Vliegena překonal hostující Pavel Tvaroha.

Vyrovnáno bylo zanedlouho, Yu zakončil brankou svou povedenou akci po pravé straně a Truksa lovil míč ze sítě. Slovan pak převzal iniciativu, Vrabec trefil a tyč a neproměněna zůstala trestuhodným způsobem i další tutovka na malém vápně.

Soupeř střeleckou neefektivitu domácích potrestal. Po rychlé rozehrávce standardní situace se prosadil Jan Díl.

Po přestávce Slovan předvedl jedno z nejhorších dosavadních vystoupení. Dvakrát inkasoval z kopaček Martina Ježka a Martina Volfa, který proměnil nařízený pokutový kop, sám už přitom udeřit nedokázal.

Naše mužstvo nakonec prohrálo s Přepeřemi 1:4 a v tabulce mu tak patří s devíti vybojovanými body až dvanáctá pozice, Přepeře figurují o příčku výš.

Ohlasy trenérů

Petr Papoušek (FC Slovan Liberec): „Do zápasu jsme nevstoupili koncentrovaně a hned ve čtvrté minutě nás soupeř obelhal signálem z rohu a prohrávali jsme 0:1. Rychle jsme se otřepali a po pěkné akci na pravé straně srovnal Yu. Záhy trefil, po další pohledné akci, Vrabec tyč, zápas se pak zlomil v situaci, kdy jsme nedali tisíciprocentní šanci a z malého vápna netrefili prázdnou bránu. Soupeř naopak rozehrál díky naší nepozornosti standardní situaci a bylo z toho vedení Přepeří 2:1. Do konce prvního poločasu jsme si už nic nevytvořili. Druhá půle byla z naší strany asi doposud nejhorší... Chyběl nápad, agresivita i sebevědomí. Kromě Yua nebyl nikdo, kdo by chtěl se zápasem něco udělat. Je to ostuda a zklamání."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Procentrum Pulsklima
Mediální partneři
Náš region Rádio Impuls