FC Slovan Liberec | Béčko se pokusí napravit dvě předchozí zaváhání. Čekají ho Klokani
Menu Další Zavřít Zavřít
15.09.2019

Béčko se pokusí napravit dvě předchozí zaváhání. Čekají ho Klokani

Redakce
Liberec – V posledních dvou utkáních béčko Slovanu nevybojovalo ani bod, teď se pokusí nepříznivou minisérii zvrátit a uspět na půdě Bohemians 1905. Duel se hraje netradičně v pondělí od 13 hodin.

Dvě výhry, tři porážky. Zatím nedošlo na penalty

Všechny dosavadní zápasy B-týmu skončily vítězstvím jednoho z mužstev. První duel uzmul Slovan, který porazil Velvary 1:0, pak modrobílí nestačili na Zbuzany a to poměrem 0:3. Následně doma přehráli Teplice „B“ 2:1 a v minulých dvou kolech prohráli s Jabloncem „B“ 2:3 a B-týmem Mladé Boleslavi 1:2. Slovan si tak stále nevyzkoušel novinku sezony, kdy se remizové zápasy rozhodují v penaltovém rozstřelu.

Béčku chybí větší množství pravidelných střelců. O všechny góly, kterých bylo doposud šest, se postarali Yu a Milan Vrabec. Oba dva snipeři si připsali už tři přesné trefy.

„Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním byla lepší Mladá Boleslav, kvůli našemu špatnému vstupu do utkání a dvěma polovlastním gólům jsme tahali za kratší konec. Největší problém mám dělaly vysoké míče do pokutového území a dostupování hráčů. Druhý poločas jsme byli aktivnější, ale i přes tři velké šance jsme nedokázali výsledek zkorigovat,“ komentoval poslední duel s Mladou Boleslaví trenér Petr Myslivec.

Bohemians v podobné situaci

Klokani se Slovanem přímo sousedí v tabulce. Před šestým kolem okupovali jedenáctou příčku, naše mužstvo bylo dvanácté. Na chvostu se usadily Teplice, se čtyřmi výhrami (jednou na penalty) naopak zůstaly první Zápy.

V posledním kole nestačili klokani na Velvary, s nimiž prohráli v brankově úsporném utkání 0:1 po penaltách. Předtím Bohemka porazila Ústí nad Orlicí 2:1 a Chlumec nad Cidlinou 2:0. Vzájemný duel započne netradičně v pondělí s úderem třinácté hodiny.

Nejlepší střelci Slovanu

Vrabec 3
Yu 3

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Immergas Banua
Mediální partneři
Náš region Hattrick