FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Brozany - Slovan B 2:1
Menu Další Zavřít Zavřít
11.05.2022

Béčko venku prohrálo s Brozany těsným výsledkem 1:2

Ondřej Marko
Brozany/Liberec - V rámci dohrávky 22. kola se náš rezervní tým utkal s Brozany. Ačkoliv jsme měli kádr doplněný o řadu hráčů A-týmu, nepodařilo se nám přes herní převahu v první půlce vstřelit branku. To se podařilo až našemu soupeři v poločase druhém. Na inkasovaný gól jsme sice ještě odpověděli brankou Mészárose, v úplném závěru však vstřelil soupeř branku na konečných 2:1.
22.kolo, středa 11.5.2022, 17:00
SK Sokol Brozany SK Sokol Brozany
2:1
(0:0)
FC Slovan Liberec BFC Slovan Liberec B
SK Sokol Brozany: Švejda - Bechyně, Bubeníček, Gebert, Jindráček (78. Chukwuma), Krátký, Schetti, Sláma (87. Maigini), Studecký, Šup (90. Cibulka), Výborný

Náhradníci: Havránek - Cibulka, Chukwuma, Maigini, Tichý
FC Slovan Liberec B: Knobloch - Alijagić, Faško, Frýdek (65. Juzvak), Horňáček, Mészáros, Michal, Prebsl, Šulc, Tiéhi (65. Polyák), Winkler (80. Kytka)

Náhradníci: Musil - Kranthove, Kytka, Málek, Polyák, Valenta, Juzvak

Branky: 56. Jindráček, 87. Chukwuma - 77. Mészáros

Žluté karty: 57. Šup, 65. Studecký, 65. Výborný - 65. Prebsl, 79. Šulc, 90+2. Alijagić

Rozhodčí: Nejedlo - Fišer, Polena


Reportáž

Béčko vyzvalo v rámci 22. kola ČFL páté Brozany. Náš tým hrál o důležité body, před duelem se totiž nacházel na předposledním 15. místě, přičemž na poslední Ústí nad Orlicí jsme měli náskok pouhých sedmi bodů.

Naše sestava byla doplněna vícero hráči, kteří normálně hrají za A-tým. Ačkoliv to v první půli bylo jasně vidět na herní převaze, nedokázali jsme z toho žádným způsobem vytěžit branku. První gól tak diváci v Brozanech viděli až v druhé půli, autorem však byl domácí Martin Jindráček.

Našemu týmu sice chvíli trvalo dostat se zpátky do utkání, nicméně v 77. minutě jsme srovnali brankou Karola Mészárose. Hra byla poté poměrně vyrovnaná, oba celky si nevytvořily mnoho šancí. Zvrat utkání zajistil v 87. minutě střídající Chukwudi Chukwuma, když vstřelil rozhodující branku na 2:1.

Náš rezervní tým tak prohrál již páté utkání v řadě. Do konce třetí ligy zbývá odehrát ještě šest duelů. Ten nejbližší odehrajeme doma na Městském stadionu v Liberci se Zápy, a to již tuto neděli od 10:15.

Ohlasy trenérů

Petr Myslivec (FC Slovan Liberec): „I přes posílenou sestavu to byl dnes spíše remízový zápas. V prvním poločase jsme i měli herní převahu, ale nedokázali jsme ji využít. Soupeř ve druhém poločase poté velmi dobře využil jednu šanci a šel do vedení. Chvíli nám to trvalo, avšak do zápasu jsme se dokázali dostat zpět vyrovnávacím gólem. Jak je u nás už tradicí, soupeři se těsně před koncem zdařila jedna akce, ze které dal rozhodující branku. Je to pro nás velké zklamání.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Bazén Liberec Libea
Mediální partneři
Náš region Rádio Impuls