FC Slovan Liberec | Béčko vstřelilo minule poprvé víc jak dvě branky, zopakuje gólové hody?
Menu Další Zavřít Zavřít
20.09.2019

Béčko vstřelilo minule poprvé víc jak dvě branky, zopakuje gólové hody?

Redakce
Liberec - Proti Bohemians B-tým ukončil nevydařené týdny, v nichž dvakrát prohrál s Jabloncem a Mladou Boleslaví, přičemž inkasoval hned pět branek. Poprvé v sezoně navíc Slovan vstřelil víc jak dva góly, teď ho čeká v neděli premiérový duel s Přepeřemi.

Konec starých známých, Slovan jde na Přepeře

Období, v němž se naše mužstvo utkalo postupně s čtyřmi B-týmy, které působily už v Juniorské lize, je u konce. Teď Slovan čekají Přepeře, s nimiž ještě nesehrál ani jedno utkání. Postavil se však proti nim A-tým, v přípravném utkání vyhrál vysoko 6:1.

Béčko v posledním utkání přehrálo Bohemians 4:2, když vedlo po prvním poločase o tři branky. Vůbec poprvé v sezoně svému soupeři nastřílelo víc jak dvě branky a zároveň se premiérově prosadili také jiní střelci než Yu s Milanem Vrabcem.

„Šlo o zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme hráli tak, jak bychom chtěli hrát: aktivně a v pohybu. Kromě tří gólů jsme měli i další šance. Do druhé půle jsme naopak nevstoupili dobře. Byli jsme pasivní a trest přišel po standardní situaci. Následně jsme se vůbec nemohli dostat do hry, prohrávali jsme souboje a ztráceli míče. Soupeř snížil na 2:3 a znervózněli jsme. Branku na 4:2 z našeho pohledu jsme dali v 89. minutě, to už bylo po zápase.“ komentoval trenér Petr Papoušek.

Přepeře chtějí body

Nadcházející soupeř béčka okupuje čtrnáctou příčku s šesti body na kontě a ofenzivním skóre 10:13. V posledních třech duelech Přepeře nejdřív padly v zápase s Chlumcem nad Cidlinou 1:3, pak prohrály s Ústím nad Orlicí 1:2 a během posledního kola přehrály Velvary 2:1.

Slovan přivítá soupeře v neděli a to od 10 hodin a 15 minut na Městském stadionu. Přijďte naše mužstvo podpořit!

Nejlepší střelci Slovanu

Vrabec 4
Yu 4
Beran 1
Šíma 1

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Inago ČSOB
Mediální partneři
eFotbal Radio Blaník Liberec