FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Varnsdorf - FCSL 1:2
Menu Další Zavřít Zavřít
27.01.2023

Béčko zvládlo úvodní zápas přípravy, druholigový Varnsdorf porazilo 2:1

Redakce
Varnsdorf/Liberec – Byla to bitva, ale B-tým Slovanu nakonec načal zápasovou část přípravy vítězstvím. Svěřenci trenéra Josefa Petříka uspěli na půdě druholigového Varnsdorfu, který porazili 2:1 po brankách střídajících Filipa Papouška a Ondřeje Valenty.
Příp., pátek 27.1.2023
FK Varnsdorf FK Varnsdorf
1:2
(0:0)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Pešl – Juzvak, Hadaščok, Daněk, Hudák, Horňáček, Lupoměský, Kočka, Málek, Ješeta, Holub

Střídali: Butsko, Papoušek, Šolc, Valenta, Novák
Branky: 68. Papoušek, 75. Valenta.

Reportáž

Rezerva Slovanu otevřela zápasovou část přípravy výjezdem do Varnsdorfu. S druholigovým celkem, který vede libereckým fandům dobře známý Miroslav Holeňák, svedla vyrovnanou partii, góly přitom padaly jen ve druhé půli.

Postarali se o ně dva střídající hráči Filip Papoušek a Ondřej Valenta, kteří nasměrovali naše mužstvo za prvním vítězstvím přípravy. V dalším souboji by se mělo béčko 4. února od 11 hodin v areálu Břízky s rezervou Jablonce.

Ohlasy trenérů

Josef Petřík (FC Slovan Liberec): „Šlo o přípravné utkání, takže jsme protočili hodně hráčů a soupeř také. Myslím si, že se hrál docela slušný fotbal. Na nízkou teplotu a sníh bylo opravdu k vidění kvalitní utkání. Výrazně jsme se zlepšili oproti létu, kdy jsme tu prohráli 0:5 a pomalu jsme se nedostali ani za půlku. Myslím si, že Varnsdorf byl šedesát minut mírně lepší a vytvořil si o jednu dvě brankové šance víc, od 60. minuty jsme ale začali být mírně nebezpečnější a po bojovném průběhu a výkonu jsme vyhráli. Nemůžu říct, že zaslouženě, ale určitě se z vítězství radujeme.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Nisa Liberec Hennlich
Mediální partneři
Náš region Hattrick