FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Chlumec nad Cidlinou - Slovan B 0:1pen
Menu Další Zavřít Zavřít
11.11.2019

Cenná výhra béčka! Chlumec porazilo po penaltách

Redakce
Chlumec nad Cidlinou/Liberec – V minulém kole Slovan ukončil výhrou nad Hradcem Králové (4:1) sérii čtyř porážek v řadě. Bodově se mu na vydařený duel povedlo navázat i proti Chlumci nad Cidlinou, který přehrál po penaltách 1:0.
14.kolo, neděle 10.11.2019, 10:15
FK Chlumec nad Cidlinou FK Chlumec nad Cidlinou
0:1pen
(0:0 - pen. 4:5)
FC Slovan Liberec BFC Slovan Liberec B
FK Chlumec nad Cidlinou: Dunda – Veselka, Havel, Koubek, Trávníček, Špidlen (C), Labík T. (85. Sedláček), Čáp, Kopáč (59. Novotný), Bastin (85. Žahourek), Labík J. (58. Kučera)
FC Slovan Liberec B: Vliegen – Daněk, Michal, Dvořák, Gabko – Baláž (80. Kim), Nešický, Beran – Gembický (85. Šulc), Yu, Dordič (90. Šíma)
Proměněné penalty: Beran, Yu, Nešický, Dvořák, Kim. Neproměněné penalty: Šíma, Daněk. Rozhodčí: Matyš – Urban, Hrkal. ŽK: 90. Dordič. Diváci: 220.

Reportáž

Předposlední zápas podzimní fáze sezony skončil pro Slovan výhrou. Zatímco Chlumečtí se dlouhodobě pohybují v horních patrech tabulky, béčko po sérii čtyř porážek figurovalo na čtrnáctém místě. Díky dvěma bodovým ziskům nyní předskočilo Pardubice.

Šance si v utkání vytvářely oba celky, ale ani jednomu z nich se nakonec skórovat nezadařilo. Na obou stranách výborně chytali gólmani, kteří se následně předháněli i během pokutových kopů.Bonusový bod si nakonec odnesl Slovan, který skóroval pětkrát ze sedmi kopů zásluhou Berana, Yua, Nešického, Dvořáka a Kima. Neproměnili pouze Šíma a Daněk.

Naopak brankář Oliver Vliegen přesně zasáhl třikrát a výrazně tak pomohl B-týmu k dalšímu bodu. Našemu mužstvu už zbývá odehrát na podzim pouze jeden duel. V neděli 17. listopadu přivítá od 10 hodin a 15 minut silné Ústí nad Orlicí, které okupuje desátou příčku tabulky. Skupinu B ČFL stále vede Jablonec, který má na kontě 33 bodů.

Ohlasy trenérů

Petr Papoušek (FC Slovan Liberec) „Hrálo se na rozbahněném hřišti, které nahrávalo jednoduché hře. Byl to spíš boj z obou stran, i když šance jsme si vytvořili my i soupeř. V penaltách pomohl brankář Vliegen, který chytil tři kopy."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
KEEN Ermeg
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec Rádio Impuls