FC Slovan Liberec | DĚKUJEME, OLYMPIÁDA SE VYDAŘILA
Menu Další Zavřít Zavřít
08.10.2021

DĚKUJEME, OLYMPIÁDA SE VYDAŘILA

Mikuláš Borkovec / Marika Šimoníčková
Na první říjnový víkend si Akademie FC Slovan Liberec připravila pro děti pestrý zábavný program. Celá akce se nesla v duchu sportovní Olympiády. Před zápasem s Baníkem Ostrava bylo k vidění 10 různých sportovních stanovišť, kde si všichni mohli například vyzkoušet curling, skok do dálky či fotbalový biatlon.

117 soutěžících od čtyř do třinácti let

Dětem u překonávání překážet asistovali i domácí hráči z Akademie. Slunečné odpoledne přilákalo na 117 soutěžících od čtyř do třinácti let. Kdo úspěšně absolvoval všech deset disciplín, obdržel odměnu a následně mohl zdarma na zápas s Baníkem Ostrava. Ti nejlepší pak získali krásné ceny od našich partnerů, helmy Casco, lístky do Nisa parku Vratislavice, IQLandie, trička z olympijské kolekce Alpine Pro či klubové předměty a fotbalové míče.

🥇 DĚKUJEME, OLYMPIÁDA SE VYDAŘILA 🤸 Na první říjnový víkend si Akademie FC Slovan Liberec připravila pro děti pestrý...

Zveřejnil(a) Akademie FC Slovan Liberec dne Pátek 8. října 2021

"Děkujeme za Slovan Olympiádu. Syn byl velmi nadšený, o to víc, když mu jednotlivé disciplíny šly velmi dobře. Nejvíce se mu líbili disciplíny právě s míčem. Všichni jste byli úžasný a moc milí k dětem. Přeji hodně takových olympiád jako byla ta dnešní." dodává Simona Kleinerová, maminka jednoho ze soutěžících.

Děkujeme dětem a rodičům, za Váš zájem a účast. Jmenovitě také velké díky našim partnerům, 11Teamsports, IQlandia, Nisa parku Vratislavice a AlpinePro za krásné ceny!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
KB Design Vavruška Hanke
Mediální partneři
Rengl Rádio Impuls