FC Slovan Liberec | Do Liberce přichází na hostování Filip Prebsl
Menu Další Zavřít Zavřít
22.02.2022

Do Liberce přichází na hostování Filip Prebsl

Tomáš Honzejk
Liberec - V poslední den zimního přestupního termínu můžeme oznámit ještě jedno hostování. Do Slovanu míří ze Slavie mladý obránce Filip Prebsl, jehož působení pod Ještědem může trvat až jeden a půl roku.

Filip Prebsl se narodil 4. 3. 2003. Jedná se tak o stejný ročník jako v případech Denisů Višinského a Alijagiće. Na rozdíl od těchto hráčů je Filip hráčem do obrany, konkrétně na pozici stopera. S fotbalem začínal v Třeboradicích. Už ve svých deseti letech přestoupil do pražské Slavie, jejímž kmenovým hráčem je doposud. Mladý obránce má za sebou také půlroční hostování ve Viktorii Žižkov a naposledy ve Vlašimi, která je partnerským týmem sešívaných. Ve Slovanu si tak může připsat první ligové starty v nejvyšší české soutěži.

O možnosti příchodu Filipa Prebsla se mluvilo již dříve, vše pozdrželo zranění ze zápasu Slavie s Ostravou. "Přivodil jsem si výron v kotníku, když jsem šel do skluzu. Vše už je ale v pořádku," ujišťuje hráč všechny fanoušky. Po podpisu nám řekl i o svých cílech, se kterými přichází do klubu pod Ještědem. "Slovan považuji za kvalitní tým. Věřím, že dostanu šanci. Pokud se tak stane, chytnu ji za pačesy a budu chtít ukázat, co ve mně je a pomoct klubu," slibuje mladý talent. Informace si zjišťoval také od spoluhráčů, se kterými hrál ve Slavii. "Ano, byl jsem s nimi v kontaktu. Klub mi doporučovali a říkali, že jsou zde spokojení. Už se na toto angažmá moc těším," uzavřel Filip.

Ať se ti u nás daří!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Auto Koutek 1. jizerskohorská stavební
Mediální partneři
Rengl Rádio Impuls