FC Slovan Liberec | Do Liberce přichází na hostování útočník Denis Alijagić: Jsem střelec
Menu Další Zavřít Zavřít
02.02.2022

Do Liberce přichází na hostování útočník Denis Alijagić: Jsem střelec

Redakce
Liberec – Slovan hlásí další příchod, už druhý hráč s křestním jménem Denis přicházející z Edenu. Ve středu bylo oficiálně dotaženo půlroční hostování útočníka Denise Alijagiće ze Slavie, dres Slovanu tak oblékne nejlepší střelec podzimní části FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.

Čtrnáct utkání a jedenáct branek se třemi asistencemi k tomu. Denis Alijagič na sebe výrazně upozornil v podzimní části aktuální sezony, kdy působil na hostování v druholigové Vlašimi. Na úspěšné angažmá se bude 18letý útočník snažit navázat také pod Ještědem.

„Ptal jsem se Petara Musy, jestli by mi angažmá ve Slovanu doporučil. A doporučil mi ho ze všech pohledů i z hlediska lidí v klubu a vedení. Ale zatím nechci vyhlašovat osobní cíle. Nevím, jak se mi bude dařit. Bude to pořád můj první půlrok v lize,“ prozradil Alijagič v úvodním rozhovoru po příchodu do Slovanu. „Mám sice nějaký osobní i týmový cíl, ale řeknu ho až na konci sezony,“ usmál se. Ve Vlašimi mu podobná taktika zafungovala, vytyčil si deset tref na celou sezonu, laťku překonal už na podzim.

Talentovaný útočník s bosensko-českými kořeny začínal s fotbalem u rivala – pražské Sparty, ve 12 letech ale změnil adresu a zamířil do Edenu. V aktuální sezoně se mu dařilo také v MOL Cupu, kde vstřelil čtyři branky ve třech utkáních.

„Popsal bych se jednoduše jako střelce. S trenéry Slavie jsme se domluvili, že bude nejlepší, když odejdu do týmu, který o mě má zájem a je také ambiciózní. Liberec vnímám jako rodinný klub, který posouvá mladé hráče,“ uzavřel 18letý Alijagić.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Star taxi Mattoni
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec Hattrick