FC Slovan Liberec | Dobročinná aukce dresů pro Ukrajinu a vstupenky pro Ukrajince
Menu Další Zavřít Zavřít
07.03.2022

Dobročinná aukce dresů pro Ukrajinu a vstupenky pro Ukrajince

Klub
Liberec - Vzhledem ke kritické situaci na Ukrajině jsme se rozhodli pro další dobročinnou akci v podobě charitativní dražby originálních domácích dresů našich hráčů, ve kterých nastupovali v podzimní části sezony. Kompletní výtěžek poputuje na humanitární pomoc Ukrajině. Zároveň nabízíme vstupenky zdarma pro všechny návštěvníky ukrajinské národnosti.

AUKCE DRESŮ PRO UKRAJINU

Aukce bude probíhat online, jako tradičně na partnerském portálu www.sportovniaukce.cz. Vyvrcholí už v neděli 13. března v symbolický čas 19:58.

Předem děkujeme všem, kdo se do aukce zapojí a přispějí na dobrou věc. Dali jsme vám dobrou příležitost být štědří, tak věříme, že ji využijete.

Aukce dresů pro Ukrajinu

VSTUPENKY ZDARMA PRO UKRAJINCE

Ačkoliv si uvědomujeme, že vzhledem k aktuálním okolnostem mají i všichni Ukrajinci a Ukrajinky přebývající momentálně v Česku spoustu jiných starostí, rozhodli jsme se nabídnout jim možnost jít na český ligový fotbal zdarma a alespoň na chvíli tak přijít na jiné myšlenky. Tato možnost platí až do odvolání a postačí v den zápasu na hlavní pokladně stadionu U Nisy předložit ukrajinský pas, oproti kterému dostanou volnou vstupenku.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Profipoint Crytur
Mediální partneři
Hitrádio Contact Radio Blaník Liberec