FC Slovan Liberec | Fotbalistky Slovanu budou v sobotu na Městském stadionu hostit Lokomotivu Brno
Menu Další Zavřít Zavřít
29.09.2022

Fotbalistky Slovanu budou v sobotu na Městském stadionu hostit Lokomotivu Brno

Martin Soukup
Liberec – Po šesti kolech mají Slovaňačky 6 bodů a drží zatím čtvrtou pozici v tabulce. Dalším soupeřem jim bude Lokomotiva Brno Horní Heršpice, která má taktéž 6 bodů, ale kvůli horšímu skóre je Liberec v tabulce ženské ligy o příčku výš. Zápas se bude hrát již tuto sobotu od 13:00 na Městském stadionu v Liberci.

Lokomotiva Brno

Brno vstoupilo do sezony dobře, když na domácí půdě zdolalo plzeňskou Viktorii. Poté ale přišla prohra se Slováckem i s pražskými “S”. V posledním utkání dokázaly Brňanky porazit Duklu těsně 2:1 a připsaly si svou druhou výhru v sezoně. Lokomotiva zatím drží páté místo v tabulce se 6 body a skóre 6:10.

FC Slovan Liberec

Slovaňačkám vstup do sezony i přes dobré výkony výsledkově nevyšel. Na začátku ligy naše hráčky nestačily na Slavii, a poté i Spartě, kde to v obou případech skončilo prohrou 3:1. Následovala další domácí porážka proti Slovácku. Na ztráty z úvodu ročníku dokázaly odpovědět v posledních dvou kolech, kdy si poradily po výhrách 2:0 s pražskou Duklou i ostravským Baníkem.

„Myslím si, že jsme dnes vyhráli zcela zaslouženě. Během celého zápasu jsme měli jasnou dominanci v držení míče. Šancí jsme měli asi na dva, tři zápasy, takže škoda, že utkání skončilo jen 2:0,“ okomentoval vítězné utkání proti Baníku trenér Petr Myslivec.

Náš ženský tým bude chtít nad Brnem vyhrát a posunout se blíže k vedoucí trojici – Slavii, Spartě a Slovácku. Přijďte holky podpořit, vstup na Městský stadion je zdarma.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Kristýna 11TEAMSPORTS
Mediální partneři
Liberecká drbna Beat radio