FC Slovan Liberec | Fotbalisty A-týmu Slovanu čeká lednový Tipsport Malta Cup
Menu Další Zavřít Zavřít
20.12.2022

Fotbalisty A-týmu Slovanu čeká lednový Tipsport Malta Cup

Redakce
Liberec/Praha - Na úterní tiskové konferenci v Praze byly představeny detaily zimního přípravného turnaje Tipsport Malta Cup, jehož se na středomořském ostrovu zúčastní i svěřenci Luboše Kozla, kteří se tam budou připravovat na jarní část sezony od 9. do 19. ledna.

Model turnaje bude následující: Ve dvou skupinách po třech týmech odehrají všechna mužstva dva zápasy. Podle pořadí ve skupině pak budou následovat souboje o celkové umístění (vítězové skupin finále, druzí ze skupin o 3. místo, třetí ze skupin o 5. místo). Všechny kluby tedy odehrají celkově tři duely. Vybraných 6 zápasů bude v Česku přenášet televizní stanice ČT sport. Další podrobnosti a aktuality najdete na webu www.tipsportmaltacup.com.

Slovan se ve skupině A utká s rakouským prvoligovým celkem WSG Tirol a se slovenským AS Trenčín. Ve třetím utkání, v rámci bojů o umístění, může narazit na Zlín, slovenskou Trnavu nebo druholigový německý Sandhausen.

„Chtěli jsme nabídnout možnost i dalším klubům, kam jsme partnersky nově vstoupili, ať už jako generální, nebo hlavní partner. Nechceme opomíjet ani Slovensko, kde máme své ambice. S počtem šesti účastníků jsme aktuálně na stropu možností, které na Maltě především z pohledu tréninkových ploch jsou,“ uvedl Lubomír Ježek z Tipsportu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Centrum Babylon Pytloun
Mediální partneři
Hattrick Beat radio