FC Slovan Liberec | Fotbalová střelnice se představí v Liberci před zápasem se Slavií
Menu Další Zavřít Zavřít
17.10.2018

Fotbalová střelnice se představí v Liberci před zápasem se Slavií

marketing
Zajímavá, zábavná a oblíbená. Přesně taková je fotbalová střelnice, která představuje skvělé zpestření zápasů FORTUNA:LIGY. Nevěříte? Přijďte si zastřílet a užít fotbalové odpoledne. Čekání na zápas se Slavií tak bude o to příjemnější.

Ještě jste o ní neslyšeli? Fotbalová střelnice od Fortuny zavítala od začátku sezony na řadu stadionů a přinesla fanouškům po celé republice spoustu zábavy. Atrakci si prozatím vyzkoušely stovky fanoušků.

Populární střelnice v neděli dorazí do Liberce. Své střelecké schopnosti si už vyzkoušeli hráči Slovanu Damjan Vukliševič, Aleš Nešický, Radim Breite, Matěj Hybš, Ondřej Karafiát a Taras Kačaraba.

I když stál v brance mistr světa ve footbagu Honza Weber, nevedli si liberečtí fotbalisté vůbec špatně. V průběhu jedné minuty zasypali proslulého gólmana řadou nebezpečných ran. Jako vždy se museli trefit po nadhozu o připravenou trampolínu a navíc z voleje.

Přesto dokázali rozvlnit síť za Weberovými zády hned osmkrát. Stanovili tak metu, kterou se před sobotním zápasem se Slavií můžete pokusit překonat i vy, fanoušci. Stačí sestavit tým o 2-10 hráčích a dorazit na fotbalovou střelnici.

Ta bude připravená u stadionu dvě hodiny před utkáním, tedy už od 15:00. Můžete si užít skvělou zábavu a vyhrát zajímavé ceny. Přestřílet profesionální hráče Slovanu? To už je pořádná výzva. Neváhejte a dorazte.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Vogel FITING SERVIS
Mediální partneři
Hitrádio Contact Rádio Impuls