FC Slovan Liberec | Francouzský útočník Adama Diamé podepsal dlouholetou smlouvu
Menu Další Zavřít Zavřít
30.06.2021

Francouzský útočník Adama Diamé podepsal dlouholetou smlouvu

Redakce
Liberec – Talentovaný útočník Adama Diamé bude hráčem Slovanu. Brzy 21letý Francouz podepsal v Liberci smlouvu na tři roky, poslední půlrok působil v našem mužstvu na hostování z druholigové Vlašimi. Klub nyní uplatnil opci na přestup.

Francouzský útočník Adama Diamé bude pokračovat ve Slovanu i nadále, vyvedenými výkony si vysloužil novou tříletou smlouvu. Talentovaný střelec zaznamenal dosud jen jediný start ve FORTUNA:LIZE, kdy se představil na hřišti Mladé Boleslavi.

„Adama je s námi půl roku. Měl to složité, B-tým nehrál zápasy, ale dohodli jsme se na pokračování spolupráce," komentoval trenér Pavel Hoftych. „Jestli si vykope pozici v prvním mužstvu hned, nebo půjde zatím na hostování, je věc druhá. Stává se každopádně pevnou součástí klubu.“

Diamé už před půl rokem v rozhovoru pro náš web zmiňoval, že podepsat kontrakt s Libercem je jeho cíl a sen. „Cítím se skvěle. Jsem opravdu rád, že budu mít čas na práci s týmem a budu pokračovat ve Slovanu," prozradil po podpisu.

„Musím zároveň poděkovat manažerovi, že ve mně věří a pomáhá mi, trenérovi, spoluhráčům i všem ostatním lidem v klubu. Opravdu se těším na další společnou práci," pokračoval 20letý útočník, který se v sobotu blýskl dvěma góly v přípravě proti Žižkovu.

V kabině se cítí skvěle, což je zároveň důvodem, proč si přál zůstat. „Byl jsem překvapený, jak mě kluci vzali, když jsem přišel. Dělali vše pro to, abych se cítil dobře. Děláme si fóry, je tu dobrá atmosféra.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
ITADECO Fehrer
Mediální partneři
Liberecká drbna Radio Blaník Liberec