FC Slovan Liberec | Hráči ZŠ Barvířská oceněni za vítězství ve školské futsalové lize
Menu Další Zavřít Zavřít
06.05.2022

Hráči ZŠ Barvířská oceněni za vítězství ve školské futsalové lize

Mikuláš Borkovec
Velký úspěch zažili hráči ZŠ Barvířská, která je partnerskou školou našeho klubu, v letošním ročníku školské futsalové ligy pro 8.-9. třídu. Hráči, z nichž většina je součástí fotbalové akademie FC Slovan Liberec, konkrétně kategorií U16 a U15, se stali na začátku dubna, pod vedením třídního učitele a zároveň školního trenéra Mgr. Tomáše Vávry, mistry České republiky.

Klub využil možnosti pogratulovat a poděkovat hráčům za dosažené úspěchy během posledního utkání ligové nadstavby. Hráči tak převzali z rukou hráčů A-týmu a zástupce vedení akademie ocenění za předvedené výkony.

Tato dlouhodobá soutěž probíhala od října do dubna a byla rozdělena do několika kol - od okresních po Superfinále, které se letos konalo 6.4. ve Žďáru nad Sázavou.

V celostátním semifinále chlapci porazili ZŠ J. Šoupala Ostrava 4:2 a ve finálovém titulovém zápase pak ZŠ Příbram Březové Hory 7:4. Nejlepším brankářem závěrečného turnaje se navíc stal Tomáš Ronec.

Všem hráčům i trenérovi gratulujeme a děkujeme za příkladnou reprezentaci školy, klubu i města!

Přehled hráčů, kteří se do ligy zapojili: Ondřej Vacek, Adam Podrazil, Milan Salich, Jan Pozler, Richard Zítko, Kryštof Dušák, Denis Havlíček, Samuel Douša, Jan Olyšar, Adam Olyšar, Ondřej Novotný, Tomáš Ronec, Matěj malý, David Vacek, Vít Schejbal, nikita Tvercovici, Marek Ondo, Jan Schovanec, Adam Nassiri, Jovan Blažič, Jan Roža.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
La Piazza Penzion Eva
Mediální partneři
Rádio Impuls rtm plus