FC Slovan Liberec | Jak to bude letos s prodejem permanentních vstupenek?
Menu Další Zavřít Zavřít
31.07.2020

Jak to bude letos s prodejem permanentních vstupenek?

Klub
LIBEREC – Podpora věrných fanoušků je faktor, který významně přispívá k rodinné atmosféře a sportovním úspěchům našeho klubu. Proto si jí také velmi vážíme. Letos Slovan vstoupí do osmadvacáté prvoligové sezóny, budeme moc rádi, když to s námi potáhnete dál! V tomto článku naleznete předběžné informace k prodeji permanentních vstupenek na sezónu 2020/21.

Kvůli nepředvídatelným okolnostem způsobeným koronavirovou epidemií letos na jaře držitelé permanentních vstupenek přišli o dva domácí ligové zápasy. Jak jsme však slíbili, jakmile to bylo možné, měli zaručené přednostní právo a pokud chtěli, tak se na další utkání už dostali, ačkoliv s ohledem na dodržení aktuálních pravidel bylo nutné vyzvednutí jednorázových vstupenek, které jsme však permanentkářům umožnili i z pohodlí domova přes e-mail. Držitele permanentních vstupenek jsme upřednostnili i při distribuci vstupenek na finále MOL Cupu – navíc v této soutěži jsme už na podzim netradičně odehráli hned dva domácí duely, na něž byl vstup už v ceně permanentky. Vzhledem k tomu, jak se nadstavbová část vyvinula, měli permanentkáři nakonec možnost užít si navíc i domácí kvalifikační zápas o postup do evropských pohárů. Na tento duel si permanentkáři mohli jako bonus vyzvednout i další vstupenku, takže mohli jít ve dvou. Nad rámec těchto výhod ještě loňským držitelům placených permanentních vstupenek jako kompenzaci nabídneme klubovou roušku, mohou si ji však nevyzvednout a přispět tak na rozvoj naší chlapecké i dívčí fotbalové akademie.

S ohledem na výše uvedené jsme se rozhodli zachovat základní ceny z loňské sezóny, ačkoliv vzhledem ke zvýšeným cenám jednotlivých vstupenek může být vstup na permanentní vstupenku až o polovinu levnější než při nákupu vstupenek v den utkání. Předprodej by měl odstartovat v příštím týdnu, přesný čas ještě oznámíme, protože čekáme na doladění posledních technických záležitostí ohledně nového, vylepšeného ticketingového systému a dodávku karet ve zbrusu novém designu. S prodejem permanentek jsme, stejně jako většina ostatních klubů, museli prozatím vyčkávat také s ohledem na vývoj koronavirové epidemie a možnou aktualizaci s ní souvisejících opatření. Zatím však stále platí limit naplnění tribun do 25 % povolené kapacity, a tak prodeji permanentních vstupenek v tuto chvíli nic nebrání. Loňským permanentkářům budeme rezervovat jejich místa do 20. srpna.

Kromě dalších vylepšení připravujeme i novinku v podobě V.I.P. klubu pro permanentkáře ze Severní tribuny, kteří si budou moct přikoupit vstup do nově vybudované zóny s občerstvením zdarma. Bližší informace budou následovat už brzy.

A teď ještě pár důvodů, proč si permanentku i letos pořídit:

  • Není lepší způsob jak prokázat věrnost a podporu Slovanu i v současné složité situaci, která negativně ovlivňuje i chod klubu, a přispět tak svým dílem k zajištění finanční stability klubu.
  • Zůstane-li divácký limit na 25 % celkové kapacity stadionu, je permanentní vstupenka jediný způsob, jak mít jistý vstup i na ty nejatraktivnější duely.
  • Bude-li nakonec povolena přítomnost diváků i v utkáních UEFA, budou mít permanentkáři samozřejmě přednostní právo na nákup vstupenek na Evropskou ligu.
  • S permanentkou máte stále dopravu v MHD zdarma, a to v den konání domácího utkání od dvou hodin před výkopem zápasu do dvou hodin po jeho skončení.
  • V platnosti zůstává i 20% sleva na kompletní sortiment Nike v našem Fanshopu, která bude platit i na nákup nových dresů, které se na příští sezónu chystají.

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
1. jizerskohorská stavební Speditrans
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Hitrádio Contact