FC Slovan Liberec | Jaké přípravné zápasy čekají náš tým před odjezdem do Rakouska?
Menu Další Zavřít Zavřít
20.06.2022

Jaké přípravné zápasy čekají náš tým před odjezdem do Rakouska?

Tomáš Čarnogurský
Liberec - V tomto týdnu už přijdou na řadu i první zápasy letní přípravy. Před odjezdem na herní kemp do Rakouska by jich naši hráči měli stihnout celkem šest, a to v Benátkách nad Jizerou, Mnichově Hradišti i v Liberci.

Svěřence Luboše Kozla čeká v pátek a v sobotu turnaj v Benátkách nad Jizerou „O pohár starosty města – Memoriál Jaroslava Krále“. V pátek odehrají semifinále proti Hoftychově Mladé Boleslavi, v sobotu pak budou následovat boje o umístění - od 14:30 utkání o 3. místo a od 16:30 finále. Možnými soupeři jsou 1.FK Příbram a FC Hradec Králové, tyto týmy proti sobě nastoupí v sobotu v poledne v druhém semifinále.

Další přípravné souboje se budou konat v Mnichově Hradišti, až na duel proti polskému celku Miedź Legnica, který by se měl odehrát už na hlavní ploše stadionu U Nisy. Další tři zahraniční soupeře pro soustředění v Rakousku oznámíme později, hrát by se tam mělo 16., 19. a 22. července.

Los příštího ročníku FORTUNA:LIGY proběhne ve středu 22. června. Pro aktualizace sledujte náš web a sociální sítě nebo využijte kalendář, který si můžete stáhnout do svého počítače, tabletu či mobilu a najdete v něm termíny všech přípravných i mistrovských zápasů našeho A-týmu (a vybrané termíny ostatních týmů). Kalendář je průběžně aktualizován a můžete si ho stáhnout na tomto odkazu.
(Pozn.: Používáte-li Google kalendář v mobilním zařízení se systémem Android, budete možná muset kalendář nejdříve stáhnout v prohlížeči např. vašeho počítače a následně ručně povolit synchronizaci v nastavení mobilní aplikace.)


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Crytur Realmont
Mediální partneři
Rádio Impuls Rengl