FC Slovan Liberec | Jan Matoušek pokračuje ve Slovanu
Menu Další Zavřít Zavřít
21.07.2021

Jan Matoušek pokračuje ve Slovanu

Tomáš Honzejk
Liberec - Dlouho se čekalo, jak se vyvine situace kolem mladého ofenzivního záložníka. Teď už je ve všem jasno. Jan Matoušek pokračuje v dresu Slovanu Liberec. Naopak Taras Kačaraba zatím zůstává ve Slavii.

Hostování prodlouženo

Po dlouhých jednáních mezi Slavií a Slovanem se dohodlo následující: Jan Matoušek zůstává ve Slovanu Liberec i na následující sezónu ve formě hostování a Taras Kačaraba si prodlouží pobyt v Edenu minimálně o půlrok. V případě ukrajinského stopera se jedná o hostování s opcí.
"Teď jsem nejlíp připravený za poslední dva roky. Chci se tu uchytit a začít dávat góly jako dřív. Chtěl bych se od tohoto roku zase odpíchnout," vstupuje do nové sezóny s odhodláním třiadvacetiletý Matoušek, který v minulém ročníku zasáhl v libereckém dresu do 19 ligových utkání a 8 duelů v kvalifikační i skupinové fázi Evropské ligy.

Vyjádření trenéra Pavla Hoftycha

"Mezi klubem, námi trenéry a Honzou Matouškem byla delší dobu domluvena následná spolupráce. Čekalo se, jak dopadne situace ve Slavii. Dopadlo to tak, že u nás pokračuje. On sám ví, že loňská sezóna nebyla ideální. Trápila ho častá zranění. My to víme také, přesto se jedná o kvalitního, mladého a rychlého fotbalistu. Věříme, že v letošní sezóně bude vzájemná spolupráce ještě výraznější. Byla by škoda se v této fázi rozejít, jelikož spolupracujeme delší dobu a věříme, že naši i jeho hru dostaneme dále a že nám Maty pomůže v následující sezóně k lepším číslům."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
iQLANDIA Truhlářstv Hajlek Staco
Mediální partneři
Náš region Beat radio