FC Slovan Liberec | Kalendáře na rok 2022 - současní hráči i ohlédnutí za tituly
Menu Další Zavřít Zavřít
03.12.2021

Kalendáře na rok 2022 - současní hráči i ohlédnutí za tituly

marketing
Jako tradičně se i letos dočkáte nových klubových kalendářů, a to ve stolní i nástěnné verzi. Stolní se ponesou v mistrovském duchu, a to u příležitosti kulatého výročí od dvou titulů. V nástěnném se zase můžete těšit i na fotografie všech našich fotbalistů a fotbalistek, od těch nejmenších, až po hráče ligového kádru.

Ve stolních kalendářích si po celý příští rok budete moct na fotografiích z oslav připomínat první ligový triumf našeho klubu, od něhož v roce 2022 uplyne 20 let, ale i třetí mistrovský titul, který bude mít desetileté výročí. Znaky klubů jsme opět označili víkendy jarních ligových duelů, abyste měli přehled, kdy nás čeká jaký soupeř.

V nástěnných kalendářích najdete zase letošní týmové fotografie všech našich družstev, včetně mládežnických i ženských, a to v už tradiční variantě se samostatně otočným kalendáriem, což vám umožní ponechat si fotku oblíbeného hráče nebo vybraného týmu klidně po celý rok. Anebo měnit stránku s fotkami, kdykoliv se vám zamane. Názvy měsíců jsou opět i v angličtině, němčině a polštině.

Kalendáře si už teď můžete objednat přes náš e-shop http://fanshop.fcslovanliberec.cz/, od domácího utkání proti Hradci je zakoupíte i v našem kamenném Fanshopu na stadionu U Nisy. Otvírací dobu najdete zde.

Permanentkáři dostanou vybraný kalendář zdarma po odevzdání poukazu, který obdrželi při nákupu permanentky (při online nákupu jim přišel voucher jako příloha mailu). Výdej kalendářů bude probíhat od domácího zápasu proti Hradci Králové (v tento den pouze na hlavní pokladně!) až do konce roku 2021 na stadionu U Nisy, mimo dny zápasů ve Fanshopu i na recepci stadionu, která je otevřená celodenně.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
ZOO Liberec Avled
Mediální partneři
rtm plus Náš region