FC Slovan Liberec | Kalendáře na rok 2023 už na vás čekají!
Menu Další Zavřít Zavřít
04.11.2022

Kalendáře na rok 2023 už na vás čekají!

marketing
Jako tradičně se i letos dočkáte nových klubových kalendářů, a to ve stolní i nástěnné verzi. Ve stolních kalendářích se můžete těšit na fotografie všech fotbalistů a fotbalistek našich prvoligových týmů, v nástěnných navíc najdete i týmové fotografie všech našich mužských, ženských, chlapeckých i dívčích týmů.

Ve stolních kalendářích budou kromě fotografií všech hráčů a členů realizačního kádru mužského týmu poprvé i záběry našich prvoligových fotbalistek. Znaky klubů jsme opět označili víkendy jarních ligových duelů, abyste měli přehled, kdy nás čeká jaký soupeř.

V nástěnných kalendářích najdete zase letošní týmové fotografie všech našich družstev, včetně mládežnických i ženských, a to v už tradiční variantě se samostatně otočným kalendáriem, což vám umožní ponechat si fotku oblíbeného hráče nebo vybraného týmu klidně po celý rok. Anebo měnit stránku s fotkami, kdykoliv se vám zamane. Názvy měsíců jsou opět i v angličtině, němčině a polštině.

Kalendáře si už teď můžete objednat přes náš e-shop, od domácího utkání proti Hradci je zakoupíte i v našem kamenném Fanshopu na stadionu U Nisy. Otvírací dobu najdete zde.

Permanentkáři dostanou vybraný kalendář zdarma po odevzdání poukazu, který obdrželi spolu s dárky k permanentce. Výdej kalendářů bude probíhat od domácího zápasu proti Hradci Králové (v tento den pouze na hlavní pokladně a pod dětským koutkem!), dále pak až do konce roku 2022 na stadionu U Nisy, a to ve Fanshopu i na recepci stadionu, která je otevřená celodenně.

Kalendáře by nemohly vzniknout bez dobře odvedené práce našeho oficiálního fotografa Jaroslava Appeltauera, grafiků ze společnosti Inago Digital a tiskařů z firmy Geoprint, s.r.o. Jim všem děkujeme za spolupráci!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
KB Design Procentrum
Mediální partneři
eFotbal Hattrick