FC Slovan Liberec | Kdy pro permanentky a vstupenky na Teplice?
Menu Další Zavřít Zavřít
02.08.2022

Kdy pro permanentky a vstupenky na Teplice?

marketing
Liberec - První domácí duel 30. prvoligové sezony Slovanu se blíží. Už v sobotu 6. srpna na stadionu U Nisy přivítáme tým FK Teplice. Těšíme se na Vaši návštěvu! V tomto článku najdete informace k výdeji permanentních vstupenek a předprodeji jednorázových vstupenek.

VÝDEJ PERMANENTEK

Všichni fanoušci, kteří si permanentky na novou sezonu objednávali v online prodeji, si mohou nové kartičky v atraktivním designu s motivem 30-20-10 vyzvedávat v tomto týdnu na stadionu U Nisy, a to ideálně na hlavní pokladně od středy do pátku mezi 13-16h. V uvedenou dobu také probíhá osobní prodej, pokud preferujete tuto variantu.

Online prodej permanentek stále probíhá na adrese www.ticketlive.cz.

Pokud se na stadion U Nisy dostanete až v den zápasu, můžete si svou objednanou permanentku vyzvednout i v sobotu, ale vřele doporučujeme přijít s dostatečným předstihem před zápasem. Hlavní pokladna bude otevřena už od 13:00. V případě, že dorazíte až v poslední hodině před výkopem, riskujete zbytečné čekání ve frontě.

Upozorňujeme fanoušky, že v den zápasu už prodej nových permanentních vstupenek na pokladnách z technických důvodů není možný! Jediná varianta je předchozí online objednávka a vyzvednutí v den zápasu. Před sobotním zápasem zvládneme odbavit všechny objednávky odeslané do pátku 5. srpna do 12:00.

Permanentky

VÝDEJ DÁRKŮ

Slíbili jsme vám jako bonus k permanentním vstupenkám zajímavé dárky a také je dostanete! Jen se bohužel zdržela jejich výroba, a tak ještě nebudou při prvním domácím zápase k dispozici. Dostanete je však určitě později a věříme, že s nimi budete spokojení! O jejich výdeji vás ještě budeme informovat v příštích týdnech.

PŘEDPRODEJ NA TEPLICE

Jednorázové vstupenky na utkání proti Teplicím jsou v prodeji online, až do pátku za zvýhodněné ceny 160 Kč (Severní a Hlavní tribuna) a 120 Kč (Východní tribuna). V den zápasu budou v prodeji na pokladnách od 14:00 už v cenách 200 Kč a 150 Kč.

Online prodej vstupenek

Vstup na stadion

Na stadion můžete i v nové sezoně vcházet pouze příslušnými vchody vyznačenými na vstupence. Vstup bude z organizačních důvodů možný pouze jednou. O poločasové přestávce bude možné opustit areál, například za účelem návštěvy fanshopu. Pro umožnění návratu do areálu dostanete speciální kartičku, po jejímž odevzdání budete vpuštěni zpět.

Stadion U Nisy

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
AAA Auto SECO ZAHRADNÍ TRAKTORY
Mediální partneři
Rengl Radio Blaník Liberec